TOPlist

Miremel D´subiraku

Začátečník 191 Mistr

Napsal: Miremel | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 25.09.2011 21:07:50 FB



Miremel D'subiraku

 

 

Jméno: Miremel D'subiraku
Druh: Člověk
Datum narození: První den dešťů
Věk: 25 let
Titul: Dračí jezdec
Drak: Sirael, dračice ohnivé barvy

Podoba: První, co většinu lidí na Miremel zaujme, je její kůže. Je temná jako naleštěné ořechové dřevo nebo obsidián. V oválném obličeji je velice pohledná, exotickou krásu podtrhují plné rty, často přetřené rudou henou, husté obočí a dlouhé černé řasy lemující dravčí, světle šedé oči.
Miremel nosí své dlouhé, černé vlasy splétané do různých účesů s copánky a pletenci, vždy je má protkané zlatými korálky nebo jinými ozdůbkami. Těžké zlato nosí také v uších, na krku, na zápěstí i na kotnících. Masívní kruhy a náramky jsou mistrovsky ryté do překrásných reliéfů.
Je celkem vysoká, má velmi dlouhé a štíhlé nohy i ruce. Obléká se do různých barev, od šafránově žluté k temně zelené, halí se do šátků, šatů i sukní volného pouštního střihu. Není pro ni díky původu nic nezvyklého dokonce odhalovat prsa. Často se jí tím daří vyvést muže z míry, když ji potkají na ulici.

 

Historie: Miremel pochází z jednoho pouštního kočovného kmene. Během přesunů karavany se učila odmalička používat jak meč, tak dýku, protože při přepadeních by se musela umět ubránit. Zná celý Hadarak a teprve nedávno se odvážila opustit jeho hranice. Už jako malá slýchala legendy o dracích, kteří se zrodili z pouště, a odjakživa se chtěla stát dračím jezdcem.
Její sen se jí splnil jednoho dne, kdy se zatoulala do Ellesméry. Přistál před ní bílý havran s vakem, v němž se nacházela nádherné, jiskřivé vejce, podobné slunečnímu kameni. Z něj se pro Miremel vylíhla Sirael, dráče ohnivě oranžové barvy, jako leštěný karneol.
Miremel je neutrální Dračí jezdec. Zatoulala se i do pouště, aby zjistila, co je vlastně Galbatorix zač, ale nezaujala žádné stanovisko. Svůj výcvik podstupuje sama a jak uzná za vhodné. Zatímco Sirael roste a sílí, Miremel brouší svůj um zacházení s ostřím. Většinou se drží stranou a nepouští se do mnoh hovorů, většina tvorů je pro ni cizí a ona není důvěřivá. Své srdce, duši a život by svěřila už jen jedinému tvorovi - Sirael.
 

Rodina: Sirael

Majetek: Meč, dva srpy s kostěnou rukojetí, mula, oblečení, spousta zlatých šperků, líčidla, dvoukolý vozík (chariot)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše