TOPlist

Nessa

Začátečník 1234 Mistr

Napsal: Nessa | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 04.05.2012 21:20:19 FB



 Nessa Goldworthy

 

obrazek_postavy

(před proměnou)

 

http://oi49.tinypic.com/351z4ar.jpg

(po proměně)

 

 

Jméno: Nessa Goldworthy

Datum narození: Den kdy padaly opilené kvítky

Druh: Elf(ka) - Älfakyn
Věk: 175 (Vypadá na 17, což je u elfů normální, protože jejich věk o proti lidskému se počítá jinak.)

 

Popis: Má dlouhé hnědé vlasy, které jsou vlnité, uši má špičaté na konci zatočené, nosí zlatou čelenku. Pod obočím má hnědé oči lemované hustými řasami, ty má světlé. Pleť má bledou, ruce má hubená a nehty dlouhé. Často nosí světlé šaty, kraje šatů, nebo rukávů jsou zdobené různými ornamenty.
 Vypadá že není moc ohleduplná, ale opak je pravdou, sice své emoce skrývá pod kamenou maskou, ale ve skutečnosti je citlivá.

 

Historie: Narodila se v Ellesméře jako většina elfů, rodiče ji měli hrozně rádi a často spolu chodili ven. U domku který byl kousek od hlavního města (Elleméry), měli tam měnší mýtinku. Když byla malá, matka vyprávěla o drasčích jezdcích. Ty historky si oblíbila a chtěla je slyšet čím dál častěji. Když Nessa vyrostla chodila tam sama , pozorovala zvířata a život rostlin. Rodiče ji také učili boji s mečem, střelbu z luku a kouzlit, ale kouzla v oblibě neměla. Více se zajímala o střelbu z luku, i když jí rodiče učili střílet nebyli z toho moc nadšeni. Výkony měla skvělé, ale otec pořád nebyl nejšťastnější a matka by byla radši kdyby ji trochu pomáhala, ale stále byli jako rodina a něli se rádi.

    Střelbu si oblíbila, protože se jí líbilo jak šíp vždy sviští vzduchem a že nemusí někde máchat rukou s těžkým mečem. Luk byl pro ni jako odpočinek při kterém "vypnula"  a kdyby na ni někdo v tu chvííli promluvil tak by ho vůbec nevnímala. Ve svém volném čase také nemohla zapomenout na povídky o dracích. Přemýšlela jaké by to bylo mít spojení s lesem (na draky viceméně "zapomněla"), vnímala co si příroda mezi sebou šeptá a kolikrát jí přišlo že do ní patří jako rostlina nebo něco takového.

    Po několika letech chtěla začít cestovat, do teď znala jan Ellesméru, ale chtěla vidět další města. Také že cestovat začala. Jednoho krásného dne se rozloučila s rodiči, navázala spojení s přírodou a odšla za svého rodného města.

    Při cestování po Alagaesii našla opuštěnou takovou zvláštní ještěrku která měla křídla. Vypadala moc mile a protože Nessa měla slabost pro různá stvoření, ujala se jí.

 

Kontakt: (nezobrazen)
Rodina: matka s otcem
Majetek:

  • Zlatá čelenka       Nádherně zdobí její čelo. Nikdy ji nesundává, aby měla jistotu, že ji má pořád u sebe. Je to její talisman, který dostala od matky, aby věděla, že na ni nikdy nezapomene a bude mít kdykoli a zajíkoli okolností se kam vrátit. Bohužel od doby kdy ji ta cizí elfka začarovala se místo čelenky na jejím čele objevil prapodivný znak a ktomu tetování připomínající se propletené hady plazící se po její hrudi a rukách.
  • Kamarád       Jméno mu nedala, ale je to roztomilé stvoření připomínající draka.

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše