TOPlist

Evarínya

Začátečník 2538 Mistr

Napsal: Arwina Greensleeves | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 22.04.2014 17:29:39 FB



Evarínya

Jmenuje se

Evarínya. Ale má radši přezdívku.

 

Přezdívka

Její pěstounka jí říkala Eva.

 

Věk

Narozena roku 3200 o úplnku. (nikdo jí neřekl kde.)

 

Rasa

Myslí si že je čistokrevná elfka.

Pohlaví

Žena.

Strana

Ať se stane cokoliv vždy bude na straně elfů nebo draků.

 

Náboženství

Nevěří v nic než přírodu a její řád, podle kterého se řídí jako každý jiný elf.

Mluví

Starověkým jazykem a lidský jazyk plus písmo patřící oboum jazykům.

 

Práce

V minulosti byla zahradnicí. Ta práce ji bavila dokud se nedozvěděla o dracích. Draci ji začali facinovat a začala je studovat. A tak stala se odbornicí na draky. A nyní hledá práci ve které by své schopnosti mohla využít.

 

Jak vypadá

Mladá elfka Evarínya má dlouhé blonďaté vlasy které jsou často rozpuštěné. Její oči jsou smaragdově zelené a podle svědků často matoucí a znejisťující. Její tělo na sobě nosí světlou kůži, která je heboučká a málo kdy zpocená. Má skvělou fyzičku a držení postavy se vznešenou ladností. Obličej je roztomilý a často podceňovaný. Rty má malinově růžové. Eva se ráda nějak odlišuje od ostatních elfů, aby nebyla tak stylově identická s ženami stejné rasy a tak si různě po těle udělala tetování.

 

Na rozdíl od většiny ostatních elfek má Eva ráda elegantní šaty. Často na venek nosí krátké bílé šaty utkané z látky lámarae s dlouhými rukávy a se vzory pavučiny viditelné při bližším pohledu. Vysoké kozačky stejného materiálu nosí také, ale spíše chodí na boso. Na uších nosí naušnice s diamanty zapouštěných do zářooceli, kterou našla nahodou při oslavě pokrevní přísahy. Nosí také prsten který se jí ukázal na ruce den po smrti své pěstounky. Jinak má i další tři druhy šatů pro zvláštní příležitosti. První jsou dlouhé zelenobílé šaty, které už začíná používat více na každodení používání a podle toho také i vypadají. Sice jsou elegantně propracované, ale spodek šatu bývá často špiavý od hlíny a jiných přírodních špín. Tyto šaty doplňuje ostnatou čelenkou a případně náhrdelníkem.

Druhé šaty nejsou úplně šaty. Je to stará dlouhá látka různě potrhaná a svázaná provazy. Jsou to Evyny nejvzdušnější saty, ale i tak její nejmilejší. A poslední šaty jsou jak pro nějakou nevěstu nebo princeznu. Lesklé a hedvábné. Poslední tři šaty prý patřili Evyným předkům vznešeného rodu, ale tomu nikdy nevěřila. Při cestování nosí batoh ve kterém má černý plášt který na ní visý při dešti a jiné věci k cestování. U pasu nosí meč Sentr.

 

Jaká je

Lidi si o ní myslí že je taková divná a že používá ty nejpodivnější způsoby žití v Alagaesii. Ve skutečnosti to je rebelka která si stojí za svými názory a podivnými zvyky. Je hrdá na sebe že toho tolik dokázala. Ale je také ukecaná a často se vyptává na to čemu nerozumí místo aby byla zticha. Ale tohle byla její špatná stránka. Je také kreativní, trochu fantasmagorystická. Má fotografickou pamět a rychle se učí. Má ráda zvířata,kouzlení a přírodu. Nestará se o čest a tak jí nedělá broblém boj který není fér. Nesnáší hlavně černokněžníky a Stíny kteří zotročují duchy k vlastním osobním potřebám, což jí příjde stašně rasystické a nenormální. Vlastně ani neví proč.

 

Je jí příběh

Jako malá holčička se toulala po lesech Du Weldenvarden,lezla po skalách a stromech.Vychovávala ji jedna elfská stařena jménem Karmest ,která ji učila číst,psát a také elfím zvyklostem. Rodiče nikdy nepoznala, byli zabiti Stínem který patřil pod vládu Galbatorixe. Stařena ji našla na její zahrádce kde kradla divoké jahody. Vzala ji k sobě domů, umyla, učesala a dala jí najíst poté spolu žili. Po letech stařena umřela na nemoc a na smrtelné posteli dala Evarínyi meč dračího jezdce který patřil jejímu synovi. Jméno meče bylo Sentr(kámen) a jméno jezdce bylo Randor který byl začátečníkem mezi jezdci a zemřel při pádu jezdců. Evarínya si ho vzala obejmula Karmest a s pláčem poslouchala její poslední slova:Sbohem Evo. O pár měsíců začala pracovat jako zahradnice v královské zahradě. Žila pokojný a klidný život dokud se k ní nedoneslo o Eragonovi a Safiře a začala snít o tom že se stane dračím jezdcem. A tak začala studovat o dracích.

Po roku a půl k ní přišel dopis ve kterém stalo že se shromažduje armáda proti Galbatorixovi (který začal útočit na lesy). A tak šla plná nervozity a stachu bojovat. Potkala se přitom dokonce se samotnou královnou Islazandí. Útok se nakonec podařil odrazit. Aby toho nebylo málo, někdy po válce se stalo že se princezna Arya stala dračím jezdcem.To Evě klesla naděje že se stane dračím jezdcem, protože se bála toho že draci si vybírají jezdce vznešeného původu. Uběhly měsíce a pro elfy se stala stašná věc, zemřela královna. to mělo za následek další dny truchlení. Po týdnu se konečně vzpamatovala a teď čeká až se přiblíží další dobrodružství. V hloubi svého srdce doufá že se jí naplní sny plné radosti a smíchu.

 

Herní historie

Jednoho dne se Evarínya rozhodla že se seznámí s některými elfy mimo Ellesméru. Vyrazila do Sílthrimu. Tam potkala dojici rozhádaných elfů. Chvíli si s nimi Eva povídala, ale nakonec usoudila že by bylo lepší se vrátit do Ellesméry. Tam potkala elfku jménem Seina Leame. S elfkou si rozuměla a šla si se Seinou za cvičit na cvičiště. Nejprve se odehrál souboj kouzel. Poté mečů a myslí. Ve všech discipínách byly obě nastejno. Poté šla Eva s její novou kamarádkou k Seině domů. Tam se rozhodly že pojedou do Kirtanu. Jak přijely už se stmívalo a holky šly spát. Další den prozkoumaly Kirtan. Našly vodopád, u kterého stavily zbytek dne. Další den se vracely zpět do Ellesméry. Po cestě tam už musely holky stanovati. Když jely do Kirtanu, používaly kouzla. Ty to výhody tentokrát nevyužily. Eva se probudila uprostřed noci. Nemohla usnout a šla na procházku. Našla louku plnou světlušek a uprostřed našla tři pera. Zbarvená neobvyklími barvami. Barvami ptáka z jejího snu. Zapíchla si je do vlasů a šla zpět za Seinou. Ráno si daly Evarínya a Seina závod do Ellesméry, který skončil ve tři čtvrtě cesty. Eva byla z té večerní procházky strašně unavená. Probudila se až v Ellesméře. Bylo jí strašně zle a motala se jí hlava. Seina navrhla že by Eva mohla u ní přespat. To s radostí přijala a šla si lehnout. Večer se zase probudila a šla zase na procházku. Dorazila na nějakou louku a tam také usnula. Ráno zjistila že je s ní Seina. A bylo jí zase strašně. Po hřejivém čaji u Seiny se Evě udělalo lépe. Odpoledne se šly holky projít po Ellesméře. A to Eva potkala svého prvního draka a jezdce nebo spíše jezdkyni Tur. Pro Evu to byl nejhezčí den v životě. Chvíli si popovídaly. Eva poté odešla do Surdy v naději že najde Vardeny. Po cestě pouští zahlédla Šruikama. To byl druhý drak za den. Za pár dní dorazila Evarínya do Petrovyi. Tam potkala dva elfy. Pak si uvědomila že nemá šanci najít Vardeny. A tak se zase vracela do Du Weldenvarden. V poušti potkala ženu jménem Angela.......... Dál už zatím nic není :D

 

Umí

Obecně: Nejvíce jí jde tancování, zpívání, meditace a malování.

V boji: Výborně bojuje myslí a kouzlit a dále umí boj s jeden a půl ručním mečem který ještě piluje a boj s dýkou.

Taktika v boji: Při kouzlení se snaží využít prostředí a co nejméně sil.

Při boji s mečem se snaží dělat totéž co při kouzlení včetně slabin protivníka.

 

Rodina

Je možné že má někde sourozence, ale jinak nikoho nemá nikoho a ráda by někoho považovala za svou rodinu.

 

Vlastní

Posmrtný prsten, každodení šaty, boty, plášt s kápí, batoh, Sentr, naušnice, rukavice, vyšívaný kapesník, pár zlatáků, brnění, Společenské šaty(1,2a3),

 

Věci získané ve hře

Tři podivně zbarvená pera, které vidí jenom ona. Nalezená na světluškové louce.(Modré, červené a žluté.)

 

Spáchala sebevraždu když na ni zaútočila šílená dračice.

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše