TOPlist

Mukísek

Začátečník 146 Mistr

Napsal: Rhunön | Kategorie: Lidé - Žena
Dne: 30.11.2018 01:18:40 FB



 

Jméno: Mukísek

Věk: 17

Rasa: Člověk

Povolání: hostinská

 

POPIS POSTAVY

 

Mukísek je dívka štíhlé postavy. Je velice krásná, takže muži o ni mají veliký zájem. Její kaštanově hnědé, dlouhé, lesklé a velice jemné vlasy jí sahají až po ramena. Mukísek má nižší postavu, přibližně 169 cm. Její ruce jsou velice malé, ale  moc šikovné. Líce má krásně růžové, prostě až moc výrazné. Nosík má malý a plně vytvarované rty. Její modré oči, dokáží okouzlit mnoho mužů, má vždy milý úsměv na tváří, kouzlo, které nejde odvrátit.  Je to prostě dívka, která jde vždy za svým snem. Maminka jí říká, že je krásná, že ona sama tak krásná nebyla. 

 

STYL OBLÉKÁNÍ

 

Mukísek není náročná, obléká se ale vždy podle nálady. Většinou jí ale najdete v kožených kalhotech, koženém opasku. Většinou, jsou bílé, modré, červené a zelené. Její šaty jsou jednoduché a pohodlné. Prostě jí moc sluší. Jediný její šperk a to prostý náhrdelník, který jí věnovali její rodiče, ten na krku nosí, ale jen při opravdu vzácných příležitostech.  Na nohách nosí kožené botky a doma kožené dřeváky. Vlastní jasanový luk a pouzdro na šípy, které nosí samozřejmně na zádech, když jde třeba lovit jelena do lesa. Pokud by její domov přepadli lupiči, je ochotná bránit svou zem. 

 

 

CHARAKTER POSTAVY

 

Mezi ostatními lidmi se již delší dobu šeptá, že Mukísek se neusmívá, že je prý v posledních dnech velice tichá, unavená, vážná a ospalá. Mukísek se cítí ohrožená, trápí se a nikdy to nikomu říci nechtěla, ani vlastní mamince. Ve skutečnosti je Mukísek zranitelná, jemná a má milou tvářičku, krásnou jako panenka. Před lidmy a zvířátky, které miluje, si masku dává vždy dolu a důvěřuje jim.  Dokáže ukázat svoje pocity, které má ve svém srdci. Nedokáže se dlouho zlobit nebo hádat. Dokáže i milovat, překrásnou láskou.  Moc lidem ze začátku nedůvěřuje. 

Mukísek je opravdu v poslední době moc vážná. Své pocity v sobě stále ukrývá. Ze slov je znát chladnokrevnost. Je velice nepříjemná a vážná. Na svět se dívá, jako tělo bez duše. Svět musí pochopit její trápení.  Je sice tvrdohlavá , ale jde si vždy za svým. To se ale někdy nemusí vyplatit.

 

 

HISTORIE

 

Narodila se v malé vesnici na severu Alagesie. Její matka dělala hostinskou v hostinci a její otec si přivydělával lovem zvěře na kůže. Do svých cca 14 let se naučila celkem solidně všechny domácí práce, protože její rodiče byli tak vytížení, že to byla prostě nutnost. Našla si ale i čas, aby občas vypomohla své matce v hostinci a nebo aby se se svým otcem vydala do lesa. Takto se naučila celkem slušně střílet z luku, stahovat zvířata z kůže a ostatní věci, bez které se lovec neobejde plus jako nádavkem určité schopnosti pro přežití v přírodě, orientace, aopd. . Jejímu otci se ale bohužel stal jeho způsob vydělávání peněz osudným, když při lovu na vysokou spadl do propasti a zabil se. Mukísek se ten den vrátila domů sama, zdrcená tím co viděla a přísahala, že se jíž do lesa na zvěř nikdy nevydá. Nicméně po nějaké době jí to do lesa opět "táhlo" a tak porušila svou přísahu a opět začala lovit, především proto, aby pomohla vydělat nějaké peníze prodejem kůží, tak jako předtím její otec. To už byla z Mukíska dospělá žena. Od té doby čas od času vyráží na lov, který využívá jako přivýdělek. Jelikož její matka už zestárla, převzala po ní práci v hostinci, kde při své hlavní práci hostinské má možnost poslouchat různé příběhy od hostů.   Hostinec jí samozřejmě také poslytuje střechu nad hlavou. Velice se jí líbily legendy o tzv. Dračích jezdcích. Pokládala je sice za povídačky, nicméně jak se říká, na každém šprochu, pravdy trochu.    

 

DOVEDNOSTI

 

Plavání - 2/7

Střelba z luku - 3/7

Zpěv - 1/7

Orientace podle slunce a hvězd 1/7

Maskování při lovu 2/7

Léčení - 2/7

 

 

MAJETEK 

 

Lano 10 Metrů

Pochodně  10

Křesadlo

Obvazy

Luk a toulec se šípy

Tesák

Měšec s penězi

Torna

Léčivé bylinky

Měch na vodu

5 Flakonků

Zásoba jídla na 3 dny

Zimní šaty a letní šaty

Obyčejný Prstýnek

Obyčejný Náhrdelník

Pokoj v hostinci

Čas:   Ne
Stádium:   Dospělá
Typ postavy:   Mechanická postava
Plat:   X

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše