TOPlist

Napsal: Arwina Greensleeves | Kategorie: Aktuality
Dne: 30.03.2015 18:37:27 FB



Dnešním dnem se s námi loučí jeden ze známých hráčů... Jedněmi obdivován, druhými proklínán, je to tak - náš Galbo nás opouští. A jeho vzkaz na závěr?
 
Zdravím Vás.
 
Ať už je ráno, poledne, odpoledne, večer… či snad pravé poledne pro puntičkáře, chtěl bych se tímto krátkým vzkazem rozloučit.
Ano, věřte nevěřte, čtete očividné. Bayn, již několik dní tleje v zemi a mé ostatní postavy nějakou dobu zrají umně uschované v mém permanentně offline účtu, který za pár dní přestane existovat. Pokud si dají mí bývalí kolegové tu práci, určitě se už nemůžou dočkat!
Omlouvám se Vám za útrapy, které jste se mnou prožili. Doufám, že můj případný nástupce Vám bude stejně znepříjemňovat život jako já, a že stejně jako já pro Vás vymyslí spoustu skvělých překvapení a dějových zvratů.
Přeji Vám, aby Vaše postavy nikdy nesešly z cesty, kterou jim buduje. Aby Vaše meče byly stále ostré a smysly připravené. Doufám, že mi budete dělat radost, a ukážete, že tato komunita je jedna z těch nejlepších, a že v mé nepřítomnosti povýšíte, již vysokou úroveň tohoto RPG do samotného literárního žánru.
Můj čas se zde krátí. Budu Vám držet pěsti.
Budete opravdu krásná vzpomínka.
 
Bayn, Galbatorix, Gerum, Orrman
 
 
Co na to říct? Snad jen - hodně štěstí za branami Alagaesie a díky za všechen ten čas strávený tady s námi :)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše