TOPlist

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archiv článků
Dne: 21.03.2020 04:14:15 FB



Yosen aneb jak se stát Novicem

 

Autoři: Islanzadí de Eamë, Aireen

 

Kdo je to Novic?

Novic je hráč, který ještě nemá přístup do Alagaesie, ale už je mezi námi - tedy může posílat holuby, přispívat do společenské místnosti a hrát. Hrát může pouze na místě zvaném Yosen, do kterého se dostane po přihlášení. Jakmile je novic takto přijat, má šanci hrát a zlepšovat svůj profil, až se konečně "probudí" a dostane se do Alagaesie jako právoplatný hráč.

 

Jak se stát Novicem?

Novicem se lze stát třemi způsoby.

  • První a hlavní způsob, jak se na Yosen dostat, je založit si mechanickou postavu, kterou na Yosenu budeš tvořit. Ta se totiž novicem stává automaticky.
  • Druhý způsob je doporučení admina. Pokud úpravy profilů opakovaně nestačí, může admin přímo nabídnout, že vás pustí do hry jako Novice. Pokud přijmete, admin vás nechá hrát na Yosenu a upravovat profil během hry. I tady je ale nutno si tedy požádat a do profilu si to napsat, stejně jako ve třetím bodě.
  • Třetí způsob je ten, že si sami zažádáte, že chcete na Yosen jako Novic. V takovém případě jen napište na VIDITELNÉ místo v profilu (nejlépe úplně nahoru), že žádáte o přístup na Yosen nebo o status Novice. V takovou chvíli si admin VYHRAZUJE právo profil přepsat a upravit do takové podoby, aby mohl být přijat, platí to i pro druhou možnost. 

Jakmile je váš profil odsouhlasen, najdete ho v kategorii "Yoseňané" v profilech. Na Yosen se dostanou jen profily s hotovou základní osnovou profilu. Pokud profil neobsahuje ani základní osnovu, je, jako doposud, bohužel smazán.

 

Co je to Yosen?

Yosen je ostrov, který existuje jen ve snech vaší postavy. Tedy můžete tam (samozřejmě podle pravidel) hrát se svojí postavou (starší hráči mohou hrát s postavami z archivu). Na Yosenu mohou hrát všichni hráči Alagaesie, tedy není vyhrazen jen pro Novice, ale i pro ty, kteří by si rádi zahráli s nějakou jinou postavou než se svými, nebo je jejich postava už dlouho zaseklá na jednom místě. Starší hráči vám pomohou vylepšit vaši hru, naučí vás základům a vysvětlí vám, co je třeba. Provedou vás, zatímco si spolu budete hrát. 

 

Jak se stát hráčem?

Pokud jste se stali Novicem, máte jednoduchý cíl hry - dostat se z Yosenu do Alagaesie. To nastává ve chvíli, kdy jste svůj životopis napsali tak, aby kvalitou odpovídal našim (poměrně obtížným) požadavkům. Jakmile admin uzná, že profil stačí, vaše postava se stává hráčem - probudí se ze snu na Yosenu a nic si NEPAMATUJE. Začíná úplně novou hru s novými lidmi. Nepamatuje si tváře, které poznal na Yosenu, začínáte s úplně čistým štítem, jakobyste nikdy nehráli.

 

Registrovat se za Mechanickou postavu

(tento odkaz spustí průvodce registrací, kde je možné se registrovat i za jiné typy postav)

 

Registrovat se obyčejně

(tento odkaz tě přesune k registraci bez průvodce)

 

Více informací

(tento odkaz tě přesune na seznam důležitých článků, kde nalezneš i odkaz na průvodce registrací)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše