TOPlist

Napsal: Elva Aiglow | Kategorie: Soutěže
Dne: 01.02.2011 21:15:20 FB



Pozor, pozor,…!!!

Vyhlašuje se desingová soutěž!

Pošlete mi na email (!) ElvaAiglow@seznam.cz vámi vytvoření design. Záhlaví o rozměrech 1 003 x 375 pixelů (příklad: http://alagaesia.aspone.cz/img/dragon_skin/hlava.png). Pokud bude obrázek vyhovující časem se objeví v nastavení v možnosti měnění skinů.

Od: 30.11.2010

Do: 30.1.2011 (máte na to tedy 2 měsíce)

Odměna: pro výtvory zaslané v prvním měsíci-30- 50 bodů

            Pro výtvory zaslané ve druhém měsíci -20-40 bodů

Upozornění: výtvor Musí být váš, nesmí být stažen z internetu (obrázky stáhnout můžete,ale to jak budou poskládané a jaké bude jejich pozadí, atd. musíte udělat vy!!!) kvalitou obrázku a možností použití ho ve skinu (tedy jak bud hezký, protože tam rozhodně nedáme nějakou patlaninu ;oD) se zvyšuje nebo snižuje počet bodů, který dostanete, stejně tak to ovlivní datum zaslání, protože kdo pošle obrázek první měsíc má možnost dostat o 10 bodů více (to je,abychom podpořili vaši „snaživost“)

Připomínám:     Rozměry záhlaví: 1 003 x 375 pixelů.

                        Posílat na email ElvaAiglow@seznam.cz (pokud zašlete na jiný email nejspíše vám to neuznám, protože nehodlám hledat mezi dvěma emaily, kde zrovna je váš obrázek, byl by v tom hrozný zmatek ;oD).

                        Výtvor musí být váš.(Pokud záhlaví vámi zaslané najdu někde na internetu,samozřejmě s výjimkami, kdy jste ho tam dali sami a tedy je vaše, strhnu vám 20 bodů! Asi se mi do toho chtít nebude,ale přísnost je nutnost, jinak to tu bude jako v holubníku;o))

Zatím odpověděly:

Eleanor Da Artery - 50 b.

Islandzadí de Eamë - 50 b.


Ukončeno!!!


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše