TOPlist

Luna Di Atlanta

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 22.04.2011 22:21:25 FB



Luna Di Atlanta


Jméno: Luna Di Atlanta
 
Druh: Člověk (čarodějnice, bylinkářka)
 
Datum narození: 1.ledna 1996
 
Věk: 15 let

Podoba: Luně je 15 let. Má dlouhé tmavo-modré vlasy, které nikdy  nečeše a pomněnkové oči. Její pleť je sice bledá, skoro bílá, ale třpytí se.

Historie: Luna se narodila v Cithrí. Celý její život byl zasvěcen tajemnosti magie a učením. Její schopnosti se rozvíjeli až moc rychle, proto se jí její dům obával. Když Luna slavila své 13 narozeniny, tak jí místo milého dárku poslala její rodina(dům) do Aberonu, kde měla sloužit králi Orrina. Luně se nechtělo do Aberonu, protože nenáviděla velká města, ale nakonec byla spokojena. V Aberonu přebývala rok v králových službách. Po roce jí král Orrin poslal k Vardenům, jako velkou posilu do Du Vrangr Gata. Luna poslušně jela k Vardenům do Farthen Duru, ale když uviděla tu partu zvanou "Du Vrangr Gata", tak se zhrozila a nazvala je: "Bandou tupců, kteří ani neumí použít léčivé kouzlo". Du Vrangr Gata se na ni naštvala a šla žalovat k Ažihadovi (tehdejšímu veliteli Vardenů). Luna ještě v ten den utekla. neni jisto jak, ale nějak se jí podařilo utéct z velice dobře chráněného Farthen Duru.

Luna po útěku z Farthen Dur putovala Algaësií. Putovala rok, dokud nenarazila na pobřeží a nespatřila moře. Když ho poprvé spatřila, tak si ho zamilovala a chtěla v něm žít. Ovšem tušila, že neexistuje kouzlo, které by jí to poskytlo... teda ona hoí neznala. Zabidlela se tedy do nejbližšího městečka. A to do městečka zvaného Teirm. V Teirmu byla šťastná... pěstovala bylinky a stala se z ní i bylinkářka, ale po třech měsících musela utéct. O Teirm se začalo zajímat až moc královských vojáků a to Luně "ničilo krásné zahrádky, které jodu důležité pro celé okolí moře".

Luna se přesunula do Ellesméry (kterou považuje za: "Elfskou mýtinku, která je vhodná leda pro pěstování kytiček a používání kouzel"), kde vlastně žije do teď. Doučuje se tam těch pár kouzel, která se nenaučila v Cithrí.

Rodina: Její dům, ale ten už je asi celý po smrti...
 
Majetek: Meč, který jí ukovala kovářka Rhunön (nedobrovolná práce), prsten se znakem jejího rodu Atlanta, náhrdelník se znakem jejího rodu, křišťál, do kterého se dá ukládat energie a věrný zvěřinec: pes Michellis a mluvící papoušek Rýna.


 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše