TOPlist

Naomi Skjar

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 18.05.2011 23:24:10 FB



Naomi Skjar

 

 

Jméno: Naomi nebo jen zkráceně Na

Druh: Elfka

Datum narození: 17.11.

Věk: 120

Podoba: Na je vysoká a štíhlá. Měří 187 cm.
Má světlou kůži, čistě bílé vlasy po matce a šedé oči po otci. Vlasy nosí buď volně rozpuštěné, nebo svázané šňůrkou v copu. Naomi má rovný nos a plná symetrická ústa. Celkově by ji lidé označili za krásnou, u elfů však její vzhled nevzbuzuje téměř žádnou pozornost.
Na má ráda pohodlné oblečení, obvykle polodlouhou měkkou tmavě zelenou tuniku kombinovanou s jezdeckými kalhotami stejné barvy a vysokými botami, ale nepohrdne ani jiným oblečením, např. krátkými šaty apod. Do lesa si obléká tmavé oblečení doplněné o kápi na zakrytí jejích bílých vlasů.

Historie: Na se narodila v Ellesméře. Matku jsem nikdy nepoznala, protože mi zemřela při porodu. Otec mě učil zacházet s mečem, lukem, dýkou, holí a učil mě bojovat i beze zbraně. Díky tomu vynikám perfektně v boji jak nablízko tak nadálku. Otec mi zemřel když mi bylo šedesát let. Ještě několik let na to jsem bydlela ve svém domě, ale nakonec jsem se rozhodla že půjdu po svích a tak jsem si sebrala svích několik věcí a vydala jsem se na dlouhou cestu po Alagaesii.

Rodina: Nikdo

Majetek: Dvě zelené tuniky, jedny jezdecké kalhoty(také zelené), vysoké boty černé barvy, dvoje šaty(hnědé a zelené), plášť(černé barvy), meč, dýky, luk a šípy, kůň, měšec s penězi, ruksak na věci,  prsten a náhrdelník, šňůrka na svázání vlasů a hůl

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Důvod ukončení hry: Smrt postavy
Datum ukončení hry: 19.8.2011


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše