TOPlist

Eruwen Fashin

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 15.06.2011 17:00:42 FB



Eruwen Fashin  

 

 

Jméno: Eruwen - nejčastěji používá jméno Eruwen. Představuje se, ale i pod jmény Wende, Marilla nebo Nessie
Druh: Kočkodlak, kouzelnice, bylinkářka
Datum narození: neznámé
Věk: 100 let



Podoba: Když je v kočíčí podobě má lesklou, černou srst. Jemně vytvarovaný obličej je rámován těsně pod ramena dlouhými hladkými černými vlasy, které nosí buď stažené do ohonu nebo jen tak volně rozpuštěné. Pohled mírně zešikmených temně modrých očí je pronikavý, poutavý a dokonale pohlcující, je až příliš snadné se v něm ztratit - nebo utopit. Uši jsou špičaté, ale skoro vůbec nejsou vidět díky tomu že Eruwen nosí vlasy většinou volně rozpuštěné.Má elegantní tělo, větší než jaké mají normální kočky. Má štíhlé dlouhé nohy a veliké tlapky. Když je v lidské podobě můžete si všimnou řetízku se srdcem do kterého si ukládá energii. Nejraději nosí šaty, ale občas si vezme kalhoty a nějakou košili.
Umí velice dobře kouzlit. Ať už je v kočičí nebo lidské podobě rychle běhá. Je velice moudrá a zná mnoho věcí. Většinou nosí u sebe dýku. Zatím se nerozhodla jestli se přidá k Vardenům, královně elfů nebo ke králi Alagaesie. Chodí po celé zemi a jen na chvíli zůstává na jednou místě. Jen občas se stává, že na jednom místě vydrží dlouho.



Historie: Narodila se ve městě Galfni v Beorských horách. Matku ani otce nikdy nepoznala, ale ujala se jí žena, která ji vychovávala do nějakých dvaceti let. Díky tomu že se žena zabívala bylinkami není divu že Eruwen k tomu taky přivedla. Bavilo jí to takže se v bylinkách hrabe neustále. Lacie, jak se žena jmenovala, byl už stará když si vzala Er do péče. Když Eruwen bylo dvacet zemřela stářím. Er potom odešla z Galfni a začala cestovat po Alagaesii. Než odešla nechala si vyrobit dýku, aby se mohla bránit. Když začala cestovat moc se jí nedařilo na jít živobití. Nakonec se jí ujmul muž který jí později naučil kouzlit. Než odešla na další cestu daroval jí řetízek se sdrcem na uskladnění energie. Er tam uctivě ukládá. Pokaždé když se dostane do města kde bydlí muž jde ho navštívit. A když se dostane do města kde žila Lacie a je tam i pohřbená jde se podívat na její hrob.



Kontakt: Skype: vittorie1 My status
Rodina: Matka i otec zemřeli, Lacie, která se o ní starala také zemřela
Majetek: Šaty (1, 2), řetízek se srdcem, dýka, kalhoty, košile, šnůrka na zapletení vlasů, boty, plášť

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Důvod ukončení hry: Smrt postavy
Datum ukončení hry: 19.8.2011


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše