TOPlist

Tavarielle Linkkny

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 27.06.2011 14:03:41 FB



Tavarielle Linkkny

 

Jméno: Tavarielle Linkkny
Rasa: Druid
Titul: Jeden ze Tří vládců
Datum narození: 8.1.
Věk: 22

 

Podoba: Tav byla dříve postihnuta kletbou, která jí měla navždy uvěznit v těle dítěte, ale díky Safiře už není a její tělo je jako tělo normálních lidí. Je nevýrazné, drobné postavy. Vlasy jsou barvy zrzavé a sahají ji zhruba pod dekolt. Ovšem ona je má povětšinu stáhnuté v nějakém copu nebo drdolu a vněch má zapletené různé kytky nebo listí. Její obličeji dominují modré, pronikavé oči. Nosík má malý, rty úzké, většinou v menším úsměvu.
  Jelikož je Tavarielle druid, drží se druidských tradic oblékání. Ráda nosí oranžové šaty s dlouhými rukávy. U pasu má přivázaný zelený provázek, na kterém je přivázaný další, tentokrát hnědý a k němu je přivázaný měšec s bylinami(proto když k ní přijdete hodně blízko cítíte vůni bylin. Už i její oblečení je bylinami navoněné). K tomu je, ale také ještě přivázáno několik bílích pírek z holubice. Boty nosí kožené, vysoké. Přes sebe má, ale pořád přehozený černý plášť s kápí, kterou má skoro pořád na hlavě a velmi hlubuko staženou do obličeje. U sebe nosí vždy bílou hůl s rudám drahokamem nakonci. Hůl je obvázána hnědým provázkem a je naní zavěšeno několik pírek z bílé holubice.
  Na krku nosí řetízek s do ruda zbarveným drahokamem, na ruce má několik kožených náramků s raženými druidskými vzory. Krom toho má pravém ramnei vytetovaný strom života, nejvýznamější z druidských symbolů a na levé ruce má vytetovanou spirálu. A samozdřejmě nosí u sebe amulet Tří vládců. To jest drobný kamínek s rytinou jakéhosi symbolu.

 

Historie: Tavarielle se narodila v Altrýnských lesích, stejně jako většina ostatních druidů. Narodila  se do úplně bezvýznamné rodiny. Nikdo však netušil, že ona se stane vyjímečnou. Dětství měla nádherné, vyrůstala v lese, kde se učila tajům druidské magie a osvojovala si ostatní důležité vědomosti od starších druidů. Mezi ostatními moc nevynikala, alespoň si to myslela do té doby dokuď se neučila jak zacházet se živly. Všichni se naučili používat jeden nebo dva živli. Ona se jako jediná naučila používat tři a někdy zvládne i čtyři živly což je opravdu pozoruhodné. Magii moc dobře neumí používat. Nedá se, ale říct že by nic z magie neuměla. Co jí jde taky velice dobře je komunikování s duchy. Když však přišel den jejích jedenáctých narozenin, postihla jí kletba, stejně jako ostatní druidy, která jí uvěznila v dětském těle. Několik let tak vydržela žít, ale po nějaké době se doslechla, že za kletbu může les a zlomit ji dokáže jen změna prostředí. Tav se tedy smířila s tím, že jednou provždy opouští rodný kraj. Ještě předtím, než se vydala pryč z Altrýnských lesů, jeden ze starých druidů jí věnoval kamínek s prohlášením, že je to jeden ze tří amuletů Tří vládců. Tavarielle tedy kámínek přijala a vydala se na cestu. Teprve po třech letech se dostala na hranice Alagaësie a další rok jí trvalo, než prošla lesy Du Weldenvarden až k Ellesméře. Když prošla lesy Du Weldenwarden vydala se do Beorských hor, které prošla asi do roka.
Nakonec se rozhodla podívat i do Dračíh hor a do Surdy. Když to vše prošla vrátila se zpátky do Du Weldenwarden, ovšem začalo se jí stýskat po dobrodrušství a tak se vydala znovu na cestu. Když procházela pouští Hadarak potkala tam další ho druida, Mordreda. Procestovávali spolu poušť když je jednou přepadla rasa, dne už velmi stará, že si nikdo nepamatuje jak se vlastně jmenovali. Mordredovi pomohla v útěku veliká vlčice. Ovšem Tav chytili, ale nakonec jí pustili.
Poté se seznámila s Modrou dračicí Safirou, která jí pomohla se zbavit kletby. Teď už je dospělá a Safiře je velmi zavázaná.

 

Kontakt: nezobrazen
Rodina: nikdo
Majetek: amulet Tří vládců(kamínek), kožené náramky(1, 2), tetování, magická hůl(viz obr.)

Důvod ukončení hry: Opustila Alagaesii, protože se rozhodla vrátit do svých rodných lesů...


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše