TOPlist

Isabell

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 19.09.2011 20:30:14 FB



Isabell

 

Obrázek_postavy

 

Jméno: Isabell
Druh: Stínka
Datum narození: neznámé
Věk: 156 let

 

Podoba: Měla jsem krásné havraní vlasy, které ještě víc zvýrazňovaly můj úzký bledý obličej. Moje pronikavé hnědé oči a krvavě rudé rty často vzbuzují hrůzu a strach. Po získání větší síly z mnou unešeného šrrgna jsem udělala zvláštní rituál, který jsem vyčetla z knih po předcích (černokněžnících). Nejen že jsem silnější, ale má podoba je lepší než předtím. Vlasy se zavlnily a celkově se změnily do rudé, která je pro stíny charakteristická, tak si připadám více jako stínka. Zvláštní schopnost mých očí je ta, že dokážu omráčit dannou oběť či jen uvést do transu. Krásný černý náhrdelník, který vždy nosím na krku, si velice chráním,protože je mi při boji s kouzelníky nebo Stíny velice užitečný (viz Majetek). Černé šaty nikdy neunikly pozornosti,protože už samy o sobě napovídají, že jejich nositel nebude obyčejný člověk.

 

Historie: Moje dětství nebylo ani vysněné a ani podle představ mých katolických rodičů. Jelikož mí rodiče neuznávali to, že v Boha nevěřím, jejich výchova byla dost přísná a tvrdá. A z toho důvodu jsem sešla z cesty hodné holčičky na cestů zlé a nevyzpytatelné dívky. Často jsem chodila za černokněžníky a učila se kouzla, kterými jsem dělala svým rodičům naschvály. Když rodiče odhalili mou ,,černou“ zálibu vyhnali mě z vesnice. Černokněžníci se stali mou rodinou a stálým domovem. Ukázali mi ty nejzašší a nezatuchlejší kouty černé magie. Pomsta na účel mých rodičů mě donutila k posedlosti tohoto druhu magie a stala jsem se jejím vládcem-Stínem. Celou vesnici včetně mých příbuzných a kamarádů jsem se spokojeným úsměvem vypálila. Černokněžníci byli velmi překvapení kolik jsem se toho naučila. Nejmocnější z nich, Merlan,se mnou svedl boj při kterém jsem ho zabila a  získala ten mocný černý náhrdelník. Mým úmyslem je ničit a nakonec ovládnout celou Alagaesii.

 

Kontakt: neuveden
Rodina: otec Claudius,matka Juliet-oba mrtví
Majetek: dýka, meč se zlatou rukojetí, černofialové šaty,náhrdelník-ukládá se do něj síla z jiným kouzelníků nebo stínů při boji

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Důvod ukončení hry: Zmizela ve stínech a od té doby ji už nikdy nikdo nespatřil...


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše