TOPlist

Jenny (Šrrg)

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 28.09.2011 12:22:44 FB



Jenny

 

Jenny

vlk

 

Jméno: Jenny Arsëlken
Druh: člověk-Šrrgn
Datum narození: neznámé
Věk: 39

 

Schopnosti: proměna v Šrrgna,léčivé sliny(ve zvířecí podobě),zrychlené reflexy,kouzla ( ale ta se naučila požívat až později)

 

Podoba: Ve své lidské podobě měla dlouhé hnědé vlasy a oči. Jako Šrrgn má hnědou a bílou srst a hnědé oči. Byla velmi milá, ale lidem moc nedůvěřuje. Nemá ráda smrt a tak se moc nezapojuje do bojů, které již někdo začal.Hlavně nedůvěřovala kouzelníkům. V nitru je velmi tvrdá a není radno ji vyprovokovat. Ale toto chování a podoba ( lidská ) se změnila poté co odešla z Alagaesie. Nyní má dlouhé zrzavé vlasy, které se stali takovími díky jednomu kouzlu. V jejích očích je vydět že dospěla a stala se z ní rozumná žena.

 

Historie: Narodila se v Teirmu jako jediná dcera bohatého obchodníka.V jejích 13letech přepadli jejich dům vojáci a ona jediná to přežila.Ale než unikla tak jí její matka z posledních sil obdařila darem proměny v Šrrgna.Když unikla z Teirmu tak se vydala do Beorských hor,ale cestou potkala několik vojáků a jen tak tak jim unikla.A tak si pořídila meč a dýky,které používá jen na ochranu proti lidem.V Beorských horách žila velmi dlouho dokud nezatoužila po dobrodružství a tak odešla z hor.Alagaesii cestovala ve své vlčí podobě a když věděla že je sama tak se proměnila v člověka a najedla se a když jí nikdo viděl v lidské podobě tak urychleně utekla a při útěku se proměnila spátky na Šrrgna.A tak cestuje po celé Alagaesii a hledá velké dobrodružství.

1.výprava:

Poté co byla unesena stínem,tak se změnilo její chování. Jen co se od stína dostala tak se rozhodla vyhledat pomoc ve městě o kterém jí vyprávěla matka.Ve městě jí sice pomohly,ale zato si musela vzít syna kouzelníka, který jí pomohl.Nejdříve protestovala, ale pak jí řekli že to bylo přání její matky. Jenny se sesvím budoucím mužem začala poznávat. Když si ho vzala tak jí naučil kouzlit a ona mu po pár měsících porodila syna. Ale jednou přepadly město bojovníci ze severu a ti srovnali město se zemí i s jejich obyvateli. Jediná Jenny a její syn přežili. Jen co se vrátila do Alagaesie tak dala svého syna do bezpečí k jedné rodině a nyní opět cestuje po Alagaesii.

 

Kontakt: nezobrazen
Rodina: syn, manžel ( zemřel ), Ireth sice nejsou příbuzní, ale považu je jí jako svou nevlastní sestru
Majetek: jednoruční meč, dýky, přívěšek s vlkem po matce, bílé dlouhé šaty, černé šaty, rudý plášť

 

Důvod ukončení hry: Zemřela.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše