TOPlist

Lily Cassidy Evangeline

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 09.11.2011 18:58:52 FB



Lily Cassidy Evangeline

 

Obrázek_postavy

 

Jméno: Lily Cassidy Evangeline
Rasa: Stín
Věk: 856 let

 

Popis: Lily má delší tmavě černé vlasy ve kterých jsou občasné rudé pramínky které se objeví vždy když jí někdo způsobí nějaké vážné zranění. Její pleť je docela bledá a na dotyk velmi chladná. Obličej je kulatý s trochu špičatější bradou a nos je trochu menší. Uši jsou krásně zakulacené, ale většinou jsou zakryté jejími hustými vlasy. Oči jsou tmavě hnědé skoro až černé a působí velmi děsivě. Stejně jako její pokožka tak i ona sama je chladnou vražedkyní ostatně jako každý stín ale ona je zlá mnohem víc než by do ní kdo řekl. Často se schovává za kukučem nevinné dívky který dokonale zabírá protože se jí také přezdívá ďábel s andělskou tváří. Nejčastěji ji lze potka v v nějakých úzkých šatech černé či červené barvy ke kterým má vysoké kožené boty. Když má s někým bojovat pomocí meče tak bývá oblečená v uplých kožených kalhotech a tunice. U opasku má většinou připlé různé nože, meč, měšec s penězi a další věci. Nerada chodí mezi elfy protože nemá ráda to jak jsou hodní a mírumilovní, ona je jen ráda mučí proto když je mezi nimi tak skrývá svou tvář pod černou kápí. Na krku jí září modrý přívěsek s mocnou energíí. Ten kdo by se zní pokusil vysát nějakou energii nebo jí nahlédnout do mysli tak se okolo něj semkne utrpení. Když kouzlí starověkým jazykem tak se jí přívěsek na krku rozzáří a pokud používá černou magii tak září přívěsek, i její oči stejnou barvou jako přívěsek na krku a okolo očí se jí udělají takové spirálky a různé modré tečky takže vypadá hrůzostrašně.

 

Je nemilosrdná a krutá. Když někdo uvízne v nesnázích tak se ani neopovažuje mu pomoct, ba naopak ho svrhne ještě více na dno. Nemá naprosto žádné city po tom co Alec zemřel a nerada odhaluje svoji totožnost. Proto také pořád chodí v něčem zahalená a svůj obličej výhradně neukazuje jen když musí. Vyžívá se v mučení a když už mučí nebo používá různá kouzla tak se jí zářivě modře rozzáří přívěsek co má na krku. Tento pohled na ní vypadá velmi magicky a jestli-že používá černou magii tak se jí rozzáří barvou modře i oči.

 

Historie: Lily se narodila v Carvahallu v dračích horách. Vyrůstala jako sirotek protože její matka zemřela při porodu a otec se musel přidat ke králi. Ještě než se narodila tak byli její rodiče velmi bohatí a vlivní tudíž když zemřeli tak odkázali vše, co měli. Dům ve kterém žila byl velký a tamtam bylo několik služek chůva kteří se o ní starali. I když vypadalo jako andílek tak byla pravým opakem, už od šesti let byla velmi krutá jak na služky tak i na svou starou chůvu. Často utíkala z domu, tudíž byla často trestaná domácím vězením. Dlouhou dobu žila v Carvahallu a utlačovala všechny své služebné, některé dokonce i zabila proto byla ve svých šestnácti letech odvedena do hor kde měla zemřít ale nestalo se tak. Putovala dračími horami několik dnů bez jídla a pití což jí přivedlo k zoufalství a musela si najít něco co může sníst. Když procházela hustým lesem kde bylo příjemně ale působilo to tam děsivě tak našla nějaké plody a proto je snědla. Avšak začalo se jí dělat špatně a bylo hodně bledá. Naštěstí jí našel nějaký starší člověk, který jí vyléčil a byl na ní velmi milý, ale ona byla jako vždy nevděčná a protivná. Muži to nevadilo, ale jí velmi to, že je na ní stále milý a nemá k ní žádný resppekt proto od něj utekla a začala provozovat černou magii. Něž od muže utekla tak mu ukradla jednu velmi starou knihu a začala si jí pročítat. Začala zkoušet to co bylo v té knize ale pak tam našla jednu stránku která se jí zalíbila nejvíc. Pokusila se použít to kouzlo ale nějak se to zvrtlo a jí posedli zlí duchové, takže se z ní stal stín. Nejdřív byla zmatená co se to s ní děje ale pak si tomu přivykla a provozovala nejrůznější kouzla. Začala znovu cestovat a hledat někoho kdo jí naučí ovládat její novou moc ale než stihla ona najít někoho tak někdo našel jí. Nějaký stín jménem Alec který jí aval učit boji s mečem a především kouzlům. Několik desetiletí možná i století spolu strávili učením a dokonce se i trochu sblížili. Uplynulo sto let od doby co se Alec seznámil s Lily a když oba byli stínové tak se do sebe zamilovali ale netrvalo to moc dlouho. Po deseti letech když Alec odešel něco zařídit tak se nevrátil a k Lily se dostala zpráva že je mrtvý proto se rozhodla, že už nedovolí aby k někomu něco cítila. Jediné co cítí je vztek a nenávist která jí koluje v žilách stejně jako jed. I když o tom dlouho nevěděla tak měla schopnost kterou se naučila ovládat teprve nedávno ,ale používá jí jako svou tajnou zbraň a zatím nikdo neví, jak to dělá. Nyní má jediný cíl, pomstít se tomu kdo zabil Aleca ale také se snaží získat větší moc, proto nikomu neslouží jen sama sobě.

 

Kontakt: (nezobrazen)
Rodina: Mrtvá (viz historie)
Majetek: Kvalitní meč který jí dal Alec před smrtí, Kroužkové brnění, přívěsek který jí vysí stále na krku a dá se do něj ukládat energie a pár šatů a roušek přes obličej.

Důvod ukončení hry: Odešla prozkoumat okolní země.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše