TOPlist

Gabrielle Seenih

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 28.12.2011 22:36:25 FB



Gabrielle Seenih

 

 

Jméno: Gabrielle Seenih (Jmen vlastní mnohem více ale tohle používá nejčastěji)

Další jména:
   Garjzla(světlo) - Chvíli potom co se promění z podoby kočky na člověka tak se okolo ní oběví světelná záře.
   Rakr(mlha) - Když se skrývá tak se její siluleta ztrácí v mlze.
   Manin(paměť) - Má zvláštní vliv na číkoliv paměť, tvor se kterým se setkala si často na setkání vůbec  nepamatuje.
   Slytha(spánek) - Když je Gabrielle v nebezpečí tak nepřítele uvede do jakéhosi tranzu(spánku).
   Eitha(jít, odejít) - Nenadarmo se jí tak říká, protože když někdo vysloví „Eitha“ tak Gabrielle musí odejít pryč. Někdy se jí podaří prokletí přemoci ale moc často se jí to nestává. Nikomu o tomto prokletí neřekla takže to prozatím nikdo nemůže využít.
   Seithr(čarodějnice) - Díky tomu co dokáže (viz. Rakr, Slytha, Manin) jí skoro každý kdo jí zná označuje čarodějnicí.

 

Pohlaví: Dívka
Rasa: Čistokrevný kočkodlak
Věk: 83 let (podle kočkodlačích měřítek se považuje ještě téměř za dítě)

   

Popis: Gabrielle je vysoká, štíhlá dívka. Vysoká je kvůli dlouhým nohám a vysokým botám co nosí na nohách. V obličeji má jemně řezané dívčí rysy. Vlasy se jí linou po celých zádech až skoro na zem, barvu mají rusou. Na některých místech se točí ve velkých vlnách a volně ve vlasech jsou také zapletené různé kvítky ale nejradši má lilie. Vzadu e vlasech má dvě, leštěná, dřevěné tyčinky z dubu, by jí udrželi vlasy na jedno místě, a ty jí tak nelétali při jízdě nebo boji do obličeje. Na vysokém čele má po většinu času čelenku z jakéhokoliv kovu, ale nejčastěji z bronzu, v čelnce je potom vsazeno několik kamenů. Pod zlatavými víčky skví načervenalé oči s přísměsí hnědé barvy. Na pohledné tváři má i menší nosík který je někdy trošku zvednutý nahoru. Dominantou jejího skvostného obličeje jsou krásné růžové rty, které jsou plné ale skoro nikdy je neuvidíte v úsměvu od srdce. Pod rty jsou potom bílé zuby které jsou celkem dosti ostré jako ty kočičí. Ruce má též štíhlé a prsty dlouhé, nehty jsou ostré tak že dokáží rozříznout kůži. Gabrielle na sobě nejradši nosí černé kožené kalhoty s výstuží, bílou tuniku přes kterou má koženou vestu. Okolo útlého pasu má štíhlý pásek, na kterém visí několik pouzder na dýky. S těmi bojuje nejradši, protože s mečem moc zacházet neumí, ale v brzké době se to hodlá naučit.
     Gabrielle je mrcha už od přírody, když je někdo ve štychu tak ho ještě více potopí ale když je v nebezpečí nebo v nesnázích někdo koho má ráda tak mu pomůže. Na kočkodlaka se chová dosti atipicky už jenom tím že je zlá ale to že je zlá neznamená že je hned na straně Galbatorixe. Jednu vlastnost má přece jen společnou s její rasou, to že skoro vůbec nemluví. Ráda si s někým jenom tak pohrává a to už jakkoliv. Moc snadno jí nenaštvete ale když už jí naštvete tak radši zmizte. Všechno na jejím chování poznamenalo trauma v dětství. Celkově je Gabrielle zle naladěná. Nemá téměř žádný smysl pro humor a skoro všechno hned bere jako urážku.

 

Historie: Vše začalo tím že se kočkodlačice Lenora a kočkodlak Irvin seznámili. Zamilovali se do sebe a měli spolu dítě. Několik let Gabrielle vychovávali ale když poznali jak se chová a jak je atipická tak se jí zřekli a předali jí lidem ve městě. Lidé se jí ujali a vychovávali ji, měli jí rádi takovou jaká je a nikdo si nevšímal její atipičnosti, bylo jim to jedno. Jak Gabrielle rostla tak se začali projevovat její schopnosti (Rakr, Garjzla,Manin,..) a lidi jí díky tomu přestávali mít rádi a tak si vysloužila své další jméno Seithr. Byla z toho zoufalá, taková změna jí opravdu zasáhla a tak v zoufalství utelka do lesů Du Weldenvarden s doměním že jí elfové přijmou. Přijali ji. Gabrielle se začala učit boji s dýkou, nikoliv mečem a také zavítala do učení číst a psát. Boj zvládá dobře a psaní i čtení také a tak se mohla vrhnout na to nejtěžší-na magii. Ze začátku jí to vůbec nešlo a také kvůli tomu hodně často padala do mdlob a na pokraje smrti což se také značně poznamenalo na její duši. Přesto se základní kouzla naučila ale musí se toho ještě hodně naučit aby se dokázala úspěšně magií ubránit. Jednoho dne jen tak bloudila po Ellesméře a narazila na půlelfa Erica Lifaena Seeniha se kterým se spřátelila a takřka se od něj vůbec nehla na krok, protože s ním měla pocit bezpečí. Po třech letech přátelení se s Ericem se tak nějak prohlásila ze jeho nevlastní setru a on jí přijal. Teprve v tu chvíli byla Gabrielle spokojená a opravdu věděla že jí má aspoň někdo rád. S hadem Naginim se také zkamarádila i když se ho trochu bojí. To právě on jí nyní doučuje magii spolu s elfem Oromisem Wroenderem. 

 

Před nedávnem se, ale od elfů odvrátila a vydala se za svým pravých pánem Galbatorixem. Nechápe, co všichni na těch přehnaně mírumilovných elfech vidí. Gabrielle přednesla Galbatorixovi proroctví, na znamení, že jí může věřit. V proroctví se také objevil rudovlasý stín, takže to znamená, že do Alagaesie se vrátí to pravé zlo. Ona si, ale až teď začla uvědomovat jak to Erica zraní až tuto zprávu zjistí, proto se to nesmí od nikoho dozvědět. A pokud se to dozví tak ho bude muset navždy opustit....

 

Kontakt: (nezobrazen)
Rodina: Nevlastní bratr Eric Lifaen Seenih, had Nagini
Majetek: Dýky, šaty, lilie. Lilii vlastní proto, že je to její oblíbená květina, a tam kde v minulosti Gabrielle žila, tak jich tam rostlo spousty. Tak se květina se jménem Lilie dostala do jejího srdce.

Důvod ukončení hry: Smrt v bitvě o Du Weldenvarden

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše