TOPlist

Spila LaCatalis

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 13.01.2012 20:39:54 FB



Spila LaCatalis

 

Obrázek_postavy

 

Jméno: Spila LaCatalis
Věk: 17 let
Narození: 11.2

 

Podoba: Blond'até vlasy s černými pruhy. Krásné oči a okouzlující úsměv. Roztomilí nosánek a nádherné obočí. Je středně vysoká a hubená. Má velice hebkou plet' po matce a s&´lu po otci. 

 

Povaha: Spila je velice upřímná a nemá ráda, když ji někdo uráží. Je velice milá, hodná a pomůže v každe situaci. Každý kluk si ji hned všimne díky její kráse. Chtěla se vdát ale nemůže najít toho pravého.

 

Historie: Když se Spila narodila tak ji při porodu zemřela a tak ji vychovával otec. Učil jí jak bojovat, ale nevěděla proč. Každý večer chodila po Carvahallu a občas zašla do hostince na džbánek teplého piva. Jednoho temného večera však Carvahall přepadli vojáci. Carvahall se však uměl bránit a vojáci se vrátili do království. Spily otec prohlásil, že půjde poprosim někoho o pomoc. Šel do Dračích hor. Nad vodopádem zamával pochodní na město, že je v pořádku. Zalezl pak do temn&´ho a tajemného lesa. Od té chvíle ho už nikdo nikdy neviděl. Spila vyrůstala sama. Obstarávala pole, vařila a otevřela si i malou kovárnu. Když ji bylo 15 let napadli Razakové Carvahall. Vzali s sebou pár mužů. Podřezaných a probodnutými oštěpy. Bylo to příšerné. V tu chvíli si však pomyslila jestli i jeho otce nezabily tyto ohavné nestvůry. Pokud to byla pravda tak to zjistí. Tři dny a tři noci dřela na svém Meč Svobody. Když ho konečně dokovala tak ho byla představit Carvahallu a prohlásila, že zabije ty nestvůry co zabily jejího otce a manžely čtyř žen. Putovala dlouhou cestu. Pobíjela Urgaly a vše co jí přišlo do cesty. Pak se objevili Vardenové a vzali ji k sobě. Bojuje za Vardeny proti království a proti Razakům. Je hrdá na svého otce, když se dozvěděla, že také byl jeden z Vardenů. Její matky byla velmi moudrá čarodějka, která by si přála, aby její holčička byla silná.

 

Rodina: Vyvražděná
Majetek: Domek v Carvahallu, kovárnu a pole. Meč svobody, luky, brnění.
Cíle: Najít dračí vajíčko.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše