TOPlist

Sheila Caren

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 03.02.2012 13:56:28 FB



Sheila Caren

 

Obrázek_postavy

 

Jméno: Shiela Sauren Caren 
Rasa: Elf 
Datum narození: rok neví, ví jen to že se narodila ve 4 mesící 4 dni ráno 
Věk: 100 let 

 

Podoba: hnedé vlasy, nejčestejší si ji dáva do copu, plet bílá která je trošku opálená, svetlé pery, meří asi 159-169 cm, je chudá ale rýchlá a mrštná, zato není velmi silná. 

Povaha: svojí nechápavostí múže donutit človeka aby ji dal facku, když ji někdo 5 minút neustále provokuje, dá mu facku inač milá a vtipná (když chce aby ji nekdo neotravoval dokáže být nudná) 

 

Historie: Shiela 50 rokoch utekla protože chtela zažít dobrdúství, najít dračí vejice stát se dračí jezdkynou a navšívit Vardenú a Alagesi. Když utekla témr jsi zabudla vzít svího pejska Dalea, který by ji mohol vyzradit. Nejprv šly do dračích hor lebo Shiela chtela najít dračí vejice, ale nepodařilo se jí to. Pár mesícú putovala po lese a potom ji začali nahánat stíny. Vylezla na strom a tam spolu z Daleom žili pár mesícú. Když se ubezpečila že ji nikdo nesleduje zlazla za stromu a pomoci dýky jsi urobila novej luk.jako teivu požila své vlasy.Potom po nekoleka týdnech našli Alagesiu ale když Shiela uvidela že to není tá Alagesie o kterí jej matka vyprávela tak ušla. Potom žila nekoleka desítek let v lese, ale Dale už dávno byl mrtvej alespon se mohla s ním rozprávat pomoci ohne. Raz když ošetrovala zvíře tak našla cestu ke horám kde byly Vardeni. Prišla k nim, připojila se k nim a byla ich špion. Bylo lahké bý špoinem protože ji nikdo nepoznal. Raz ji takmer chytyly protože nedávalo pozor a když mala být už dávno preč nebyla, naštestí ji nechytly. V 70 rokoch ji chytyly a 20 rokú ji nutily pracovat, naštestí to nebylo v Alagesí v 95 se přestehovala do Alagesie. 

 

Kontak: žádnej
Rodina: ani neví či její rodičé ješte žijí, a má nového pejska Reaka 
Majetek: dve dýky, luk, tulec se šípy, vejář s bodci,Amulet,lehká zbroj a modré šaty s pláštem s kterýmy se múže v noci rozplinout 
Co úmí: umí střílet s luku vrhat dýku, trochu magie, používa umění vejáru. 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše