TOPlist

Enes Rosfig

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 20.02.2012 16:03:38 FB



Enes Rosfig

 


 

Jméno: Enes Rosfig
Rasa: Elfka

Datum narození: někdy kolem jara
Věk: 100 let

 

Podoba: Blonďaté vlasy, nejčestěji je nosí rozpuštěné a vlající na všchny strany, plet bílá, meří asi 155-157 cm, je chudá ale umí si vidělat. Je Mrštná, a rychlá, ale síla chlapa jí chybí... Vždy si p

Povaha: Je vtipná, ušlechtilá a hrdá. Vždy ví co říci, ale má v povaze jednu slabinu... je velmi nákloná ke zvířatům a je pro ně schopná udělat cokoli.. To se jí občas stává i nebezpečným..

 

Historie: Enes byla jako dítě velmi šťastná elfka, ale při vyvrcholení jejích 70 narozenin, se rozhodla jít do světa za dobrodružstvím. Rodiče ji nechtěli pustit, a tak za jedné tmavé noci opustila s vzácné rodiště a bez rozloučení odešla. Vzala si s sebou jen pár šatů, amulet pro štěstí, luk a šípy a juednu malou dýku. Chtěla dojít do Vardenú a Alagesi. Když utekla, prvních pár týdnů sama bloumala pokrajině, aniž by věděla kam jde. Jednoho krásného slunečného dne, když bylo sluníčko na půli cesty, spatřila Enes krásné město na obzoru... Okamžitě se k němu rozběhla a po chvilce úžasu zjistila, že jde o Alagaesiu..

 

Kontak: žádný
Rodina: Otec Rewl Rosfig Matka Edera Rosfig
Majetek: jedna dýka, luk, tulec se šípy, Amulet pro štěstí a šaty (12), které si vzala z domova

Co úmí: umí střílet z luku a vrhat dýku, trochu magie (pomalu zjišťuje že dokáže ovládat přírodní živel země) a dokáže předpovídat budoucnost. 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše