TOPlist

Melody Elenë

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 06.03.2012 22:51:46 FB



Melody Elenë

 

Obrázek_postavy

 

Jméno: Melody Marilla Elenë
Druh: Víla
Datum narození: Jedné krásné noci kdy měsíční upněk jasně svítil a hvězdy padaly
Věk: 12 let

 

Podoba: Na svůj věk je až moc drobounká (132 cm) a lehká (26 kg). Měla světlou kůži a zářivě modrá křídla. Křišťálově zelené očka se ji třpytily na kulatým obličeji s špičatými oušky a růžovými tvářičkami. Její stříbrno-zelené vlasy má až ke kolenům a zdobí je krajkované sponky posazené zelenými diamanty. Oblčení se skláda z obyčejných hedvábných šatech které překrývá zelený plášť se zlatým okrajem a diamantovými ozdobami. 

 

Povaha: Dětinská, milá, plachá, když se s ní poznáte líp je přátelská ale opatrně když se ji nezlíbite umí byt nepříjemně drzá a dokáže i kousat. Miluje přírodu, zvířata, vítr, létání, sladkosti a vše co se leskne a třpytí.

 

Historie: Se svou sestrou se narodila na louce plné květin ze všech krajů světa hluboko v lese. do svých 4 let žila spokojeně. Pak nečekaně do jejich světa vpadl zraněný člověk. Víly se bály neznáma a schovaly se. Melody byla ale tak okouzlena jeho krásou a její zvědavost byla silnější než strach. Pomalu k němu přistoupila a člověk si ji všiml a dali se do rozhovoru. Zjistila že se jmenuje Jordan syn Garwarda a dračí jezdec. Jejic rozhovor náhle přerušil uši trhajicí píštění. Melody omdlela naštěstí ji Jordan zachytil. Vyskočil na svého draka a uletěl pryč. Melody se probudila až v posteli v jakesi chatce kde bylo slyšet šumění moře. Jordan se omluvil a nabídl Melody že ji naučí kouzlit, bojovat a léčit taktéž se něco dozví o dracích, starověkem jazyku a o všech rasách v Alagaesii. Samožrejmě i střechu nad hlavou a potravu. Melody nezbývalo nic jiného než jen kyvnout protože když se ptala na cestu domů jenom uhnul očima a mlčel. Uběhlo 8 let a Jordan Melody oznámil že je na čase aby se vydala do světa a získala par ran od opravdového života. A tak se rozhodla že najde svou sestru a ztracený domov.

 

Rodina: Milovaná sestřička
Majetek: Kosy od Jordana (12), Dračí Katana, váček s bylinkama a malého pomocníčka


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše