TOPlist

Mariana

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 18.03.2012 17:49:46 FB



Mariana

Í8789
 
http://casopis.planetazvirat.cz/foto/061218-kocka-bengalska-01.jpg
 
Jméno: Má mnoho jmen, jako každý jiný kočkodlak, nejčastější je asi Mariana
Druh: Kočkodlak
Datum narození: Přesné datum není známo, ale ví se, že se narodila, když ovoce zrálo (někdy mezi létem a podzimem)
Věk: 127
 
Podoba:
V podobě ženy: Má velmi štíhlou postavu a dlouhé, štíhlé a přeci silné nohy, které jí dovolují mít velmi rychlou chůzi, výdrž a velko mrštnost, kterou má i v podobě kočky. Vlasy má dlouhé pod ramena. Jejich barva je černá a se světla hnědým až béžovým melírem, který má od přírody. V podobě ženy má oči temné jako nejtemnější noc. Nosí světle hnědé, dlouhé šaty, které jsou už na koncích otrhané.
Na nohou nenosí žádnou obuv, je to pro ní totiž příjemnější.
V podobě kočky: Má světle modré oči, což je záludné, protože v podobě člověka má černé oči a ne modré. Její srst je mourovatá, barvou světle hnědá až béžová a po těle je na hnědé srsti také černě žíhaná. Její ouška zachytí i nejjemnější a najtišší zvuk. Má i neobvyklou mrštnost stejně jako v lidské podobě, díky této mrštnosti se občas dokáže vyhnout i dračímu ohni. Jako kočka vypadá spíše jako kotě, je to možná pravda že je ještě dítě, ale je to už velké dítě, co se o sebe dokáže postarat.
V obou podobách se nebojí nebezpečí.
 
Historie: Dračí hory, to je místo, kde se narodila a kde žila spolu se svou rodinou. Díky tomu má na skálách velkou zručnost v lezení, velkou výdrž od neustálého běhání, ale výdrž má i díky svým dlouhým nohám. No a také se její srst se díky tvrdým zkouškám ve studených horách naučila přispůsobovat podmínkám. Ale zpátky k příběhu. Narodila se tedy v Dračích horách. Její rodina bylo obyčejná, jako každá jiná kočkodlačí rodina. Živili se lovem myší, ptáčků a jiných malých tvorečků. Když byla větší a byla s rodiči na chytání myší, krys a ptáčků, zatoulala se. Snažila se najít cestu zpět, ale marně. Cestu nenašla a tak chvíli seděla na místě a marně mňoukala. Doufala, že jí někdo usliší, ale nikdo, místo kde se stratila bylo opuštěné a tak pár let byla pořád v rodných horách, ale po několika letech se nikdo neukázal, a tak si řekla že půjde jinam. Do jiných koutů Alagaësie.
 
Rodina: Nikdo
 
Majetek: vlastní klisna, které pomohla když se jí noha dostala do kamenů a od té doby jí dovoluje na ní jezdit a slyší na jméno Kalita, vlasní také meč, luk a šípy, a dvoje šaty (jedny na obrázku)

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše