TOPlist

Lúthien Ilo

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 24.03.2012 20:16:34 FB



Lúthien Ilo

 

*obrázek bude doplněn*

 

Jméno: Lúthien Ilo - jméno dostala po své matce - Lúthein jarní kvet v modré barve.
Rasa: Elf
Vek: 217
Narození: Kdýž vykvetl první jarní kvet.

 

Pododba: Její oči mají barvu modrého oceánu.Riadi sa heslem "dobro je víc jako zlo". Kamarádi ji volají Lúth. Její postava je lákavá ... není ani píliž oplácaná, ni velmi štíhla ... její postava je tak akorát. Její vlasy sou černé jako tá nejhlbší noc, sahají ji po pás a sou úplne rovné. Ttváre ma slabo do červenaa rty ma cervené jako krev.

Umí rychle reagoat a má velmi dobrou kondici. Je taky hbitá. Má jemnou zamatovou kúži, jemne bledou. Na pravé ruce má vytetovaního draka. Lúthien chodí oblečená v modré tunice s krátkym rukávem a nohavicemi. Má krásne zahnuté uši do špicu.

 

Povaha: Povaha Lúth je velmi prítelská, ale vždy si dá pozor ským ma dočinení. Jinak je velmi milá a zábavná. Nekdy je trochu náladová a tvári sa milo i když v ní dríme lev který umí rychle zautoči když je potreba. Snadno se dostane do maléru a tak se od sebe snaží ostatný odhánet aby s toho nemňeli potíže i oni.Je velmi chytrá aumí svého neprítele prelstít svým rozumem.

 

Historie: Lúth se narodila do dobré rodiny. Celý svuj život prožila v Ellesmére. Okolie mesta je nádherné. Když mňela asi 96let tak s matkou pomáhali zdobit mňesto na slávnosť, která se koná každý rok a mňela v sobie nejaké to svoje "kouzlo". Její otec jednou zmizel když s ním byla večer pod stromem menoa dívat se na hviezdy. Když se vrátila domú řekla to matce a tá se rozbrečela od té doby je z její matky tichý a uzavretý človiek. No i preš to se Lúth nikdy neuzavrela do sebe a nekolikkrát se vidala svého otce hledat - márne. Její otec se jí jednou ve snu prihovoril a řekl jí ať se o ňej s matkou nebojí, že je v poriadku.

 

Rodina: žije z matkou,o které není skoro ani viedet,že je doma.
Majetek: Vlastní svojí modrou tuniku,luk šípy,drevienou hul,nekolik šatú.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše