TOPlist

Alison

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 22.04.2012 15:43:24 FB



Alison

 

 

 

Jméno: Její pravé jméno je Alison, ale jako ostatní kočkodlaci má i jiná jména, nejčastěji jí říkají Tichá

Druh: Kočkodlak

Datum narození: Neznámé

Věk: kolem 300 let

Podoba: V lidské podobě má světle hnědé rovné vlasy, které jí sahají po ramena, nosí je spíše rozpuštěné než stažené v culíku. Oči jsou skoro šedé, olemované černými řasami. Uši jsou zaoblené jako u lidí, její rty jsou většinou povytažené v úsměvu. Pokožka není úplně bledá, ale nemá od toho daleko. Na krku má náhrdelník, který v kočičí podobě není vidět, náhrdelník je začarovaný tak aby do něj mohla ukládat energii, dostala ho od své matky. V lidské podobě má na obou předloktích náramek z kůže. Nosí  šaty které jsou různě zdobené, od shora do pasu jsou modré, od pasů dolů má lehkou, průsvitnou, světle modrou látku, pod kterou je vidět červená látka.

V kočičí podobě má srst zbarvenou dooranžova, jsou na ní černé, spíš kulaté skvrnky. Její srst není moc dlouhá. Oči jsou světle zelené. Její tělo je také štíhlé a je o trochu větší než normální kočky. Dotyk tlapek po zemi není skoro slyšet, její ostré drápy neukazuje moc často.

Kouzlení jí moc nejde, ale nějaké zvládne. Její tělo, jak v lidské nebo kočičí podobě, je přizpůsobené k rychlému běhu. Nemá ráda boje, žádných se neúčastní. Nepřiklání se na ničí stranu, ve všem špatném vidí něco dobrého, v něčem dobrém vidí něco špatného. Nenajde se moc těch kterým by poradila, ale ne proto že by nechtěla, jen nerozdává rady kde komu.

 

Historie: Narodila se blízko Therinsfordu, své rodiče nepoznala, protože po jejím narození někam zmizeli, pokud se to tak dá říct. Ujala se jí jedna starší paní, žily spolu nějakou dobu, jenže potom ta paní umřela stářím a Alison osaměla. Brzy se také poprvé pomocí vůle proměnila v kočku, nevěděla o svých rodičích a neměla kam jít, v domě byli ještě nějaké zásoby. Na to že jí bylo deset se o sebe uměla postarat a samota ji nevadila, ze zásob vydržela sotva pár dní. Peněz moc neměla a chtěla si najít práci, aby se uživila. Přijala ji jedna bohatá dáma, která ale byla z Teirmu, byla tu jen na návštěvě. Alison si sbalila věci co měla a odjela s ní, v domě bydlela s Mary i její matka. Většinou se k ní chovali dobře. Měli i statek s několika koňmi o které se musela starat, také musela vařit a uklízet. Skamarádila se s chlapcem, který jí říkal Tichá, nikdy totiž nezaslechl, že by přicházela nebo odcházela. Přes den pracovala a v noci si malovala obrázky, někdy si sedla k oknu a koukala na hvězdy. Všichni lidé ji brali jako „další dívka“, nikdo totiž netušil že se mění v kočku. Chlapec se stal jejím nejlepším přítelem, jenom jemu řekla co doopravdy je, vážila si toho, že to nikomu neřekl, věřila mu. Postupem času ji chlapec začal odstrkovat, zalíbila se mu jiná, Alison to ranilo, najednou už se sotva vídali. Po několika měsících ta dívka odjela, Alison ho konejšila, nebyla ráda že odjela, protože tím způsobila Dillonovi bolest. Mezi nimi se to dalo do pořádku, byli z nich více než přátelé, přesto to nebylo takové jako kdyby Alison byla Lexi. Řekli to Mary, jenže ta nebyla vůbec ráda, hlavně proto že Alison neměla nic, jen práci u nich. Mary odmítala jejich vztah a začala Dillona zaměstnávat, také s ním jezdila na návštěvy, kde se snažila aby se mu zalíbila jiná. Znovu tam potkal Lexi, s kterou se zasnoubil, jeho matka byla ráda že už na Alison nemyslí. Tohle ji ranilo víc než cokoli před tím, práci měla hotovou když přijel, zavřela se v pokoji  po zbytek dne, nešla na jídlo, jenom koukala z okna do krajiny. Proměnila se v kočku a protože nikoho nechtěla potkat skočila z okna, přistála na tlapkách a procházela se ulicemi, nechala si to všechno v hlavě uležet. Nakonec se naučila brát Dillona vztah s Lexi radostí, byla ráda že je on rád, že je šťastný, kdyby byl s ní, nikdy by se nemohlo stát to co se stalo. Vyskočila na okno do pokoje, proklouzla dveřmi a po schodech nahoru pádila do svého pokoje, až tam se proměnila zpátky. Dillon odjel i s dívkou pryč, a Alison to nevadilo jako dřív, přesto se neubránila aspoň trochu žárlivosti. Když zemřela Maryina matka, odhodlala se Alison že odejde. Ten večer svítil měsíc na cestu (ne že by jinak neviděla), proměnila se v kočku a vyskočila jako předtím z okna, odešla z Teirmu. Nikde se nezdrží dlouho.

 

Kontakt: viz. Ireth

Rodina: Žádnou nemá

Majetek: šaty (1,2)


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše