TOPlist

Mononoke

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 21.05.2012 16:57:54 FB



Mononoke Uzaraku

 


(obrázek je mé tvorby, tak ho prosím nekopírujte)

 

Jméno: Mononoke Uzaraku, skráceně se jí může říkat Mono

Druh: Člověk (chce se stát dračím jezdcem)

Datum narození: 4.10. 3607

Věk: 17

 

Podoba: Mononoke je vysoká něco přes 185 cm a má štáhlý pas. Její zelené vlasy jsou dlouhé skoro po zadek a má ofinu dosahující poloviny tváře. Má zářivě zelené oči a přes to pravé se jí táhne od kořínků vlasů až po bradu jizva. Oko je však neporušené, takže normálně vidí. Pleť má trochu tmavší a má rovné, bílé zuby. Mononoke má smysl pro humor a ráda se směje. Dokáže se naštvat, ale i usmířit. Někdy je nedůvěřivá, ale ke svým kamarádům je milá. Je ochranářská, ale nesnáší, když někdo ochraňuje ji. Většinou je jí jedno, když jí někdo nadává, ale když se nadává jejím přátelům, nejraději by toho dotyčného zabila. Často sama trénuje, ráda čte a sní všechno na co přijde (kupodivu však netloustne).

 

Historie: Mononoke provází smůla už od narození. Po pěti minutách svého života jí umřela matka. Otec si velice přál syna, ale dostal dceru. Měla také bratra Isaneho, ale toho otec vyhnal, když bylo Mononoke pět let. Nikdy o něm už nic neslyšela. Po patnáct let ji vychovával jako chlapce. Tvrdě, ale s láskou. Když oslavila šestnácté narozeniny, její otec umřel na nějakou ošklivou chorobu. Velmi dlouho truchlila, ale dokázala se přes to dostat. Do té doby pomáhala v kovárně své vesnice a našetřila si nějaké peníze. Pak putovala různě po Alagesii až skončila v městě zvaném Teirm. Tam si našla nějakou práci a potkala tam zvláštní lidi. Jednou nějaká bylinkářka Angela předpověděla v jejím životě draka. Poté se opět vydala na cesty, směrem na severovýchod, k Du Weldenvarden.

 

Kontakt: KayTynka@seznam.cz

Rodina: otec Renot (mrtví), matka Enes (mrtvá), bratr Isane (opustil je, když bylo Mononoke pět let, žádné informace o něm)

Majetek: -


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše