TOPlist

Nartiel Vales

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 23.05.2012 16:06:34 FB



Nartiel Vales

 

 

Jméno: Nartiel Vales - Nartiel není zcela běžné jméno v dnešní době. Podědila jej po jedné vzdálené a hodně staré příbuzné.

Druh: lidská žena

Datum narození: 21.12. 3608

Věk: 16 let

 

Podoba: Nartiel je drobné atletické postavy a nevelkého vzrůstu. Její světlejší pleť kontrastuje s havraními dlouhými vlasy. Zelené oči a plnné rty doplńuje drobný nos lehce posetý pihami.Souměrnou postavu narušují trošku delší ruce.

Jelikož vyrůstala mezi čtyřmi bratry velice se to podepsalo na její povaze. Maminka z ní chtěla mít holčičku, ale v takové konkurenci kluků by jako holčička neobstála a tak se z ní stává den odedne spíš kluk. V kombinaci s maminčinou výchovou se z ní nakonec stala docela pěkná divoška. Díky tomu, že vyrůstala s bratry dobře ovládá veškeré chlapecké dovednosti jako je hon za zvěří, šerm či rvačky. Ale naštěstí je učenlivá a tak se od maminky naučila i vše o domácnosti, dobytku , zahradě a bylinkách v okolí.

Je milé přátelské a vstřícné povahy, ale nesnáší když se ji tvrdí, že něco nedokáže jen proto, že je dívka. To ji dokáže dostat do stavu nepříčetného a ona je schopna udělat vše jen aby dokázala, že to jako dívka dokáže.

 

Historie: Pochází z malé vísky kousek od Belatonu. S rodiči a bratry žila na menší farmě. Vždy se měli docela dobře a to díky tomu, že se jim dařilo vše na co šáhli. Jejich farma je na kraji vesnice přes louku a už je krásný les plnný zvěře, dřeva a bylin.

 

Kontakt: Nezobrazen

Rodinna: Nikdo

Majetek: Žádný


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše