TOPlist

Turmë Acallamh Dellanir

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 28.05.2012 19:02:27 FB



Turmë Acallamh Dellanir

 

 

Jméno: Turmë Acallamh Dellanir
Datum narození: rok 3 526
Věk: 99

 

Podoba: Bledý obličej rámují dlouhé, skoro bílé vlasy, většinou svázané so ohonu. Výrazné obočí, bledě modré oči, které lemují dlouhé černé řasy. Za povšimnutí také stojí dlouhý nos a krásná ústa, která se bohužel skoro pořád mračí. Přidejte ještě dlouhé, špičaté uši a její obličej je celý. Je vysoká 175 cm. Šperky většinou nenosí, jedinou výjimkou je stříbrný řetízek s vyobrazením klubajícího se dráčka. Nechybí jí ženské křivky, ale ty skrývá pod mužským oblečením. Tunika převázaná opaskem, na kterém se vždy houpe meč, kožené kalhoty, vysokém boty a dlouhý plášť s dlouhou kápí, která je často přehozená přes obličej, někdy vymění za brnění. Na noze má vždy připevněnou dýku.

 

Historie: V očích jí plane jiskra, díky které je občas nezvladatelná a nikdy nemá daleko k zuřivosti. Umí se bít a tak je obávanou soupeřkou, přesto má z pár bitek několik jizev, nejdelší na levém předloktí. Někdy se tak rozzuří, že sama vyhledává rvačky a občas je i vyvolává. Její smysl pro humor je jízlivý, ironický a někdy i sarkastický.
 Její matka Meldë a otec Atanvarno se do sebe zamilovali na první pohled. Otec, ale krátce po jejím narození odešel do války s králem Lëöndenem a matka, která nemohla vydržet čekání za nedlouho odjela za ním. Už se nikdy nevrátili. Vychoval jí poutník Marig, kterého naprosto milovala. Bohužel také zemřel, před rokem. Od té doby cestuje po horách, mezi její oblíbená města patří trpasličí město Galfni. Nyní se nachází v Du Weldenvarden, kde má v plánu setkat se se svými jedinými přáteli.

 

Kontakt: (nezobrazen)
Rodina: nyní již nikdo
Majetek: Řetízek s vyobrazením klubajícího se dráčka, Oblečení


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše