TOPlist

Astra de Poilé

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 15.07.2012 17:31:34 FB



Astra de Poilé

 

 

Jméno: Astra de Poilé

Druh: Člověk

Datum narození: 16.8.

Věk: 22

 

Podoba: Štíhlá krásná postava. Má dlouhé kudrnaté vlasy které ji šahají až po zadek. Má zelené oči a malinové rty, které zdobí bílý ůsměv. Je chápavá, milá, obětavá, starostlivá a nenamyšlená. Nejraději nosí drahé šaty, které volně vlajou podél jejího těla. Ráda nosí mašli ve vlasech která je stejně barevná jako její různobarevné šaty.

 

Historie: Narodila se na překrásném statku zdobeným červenými, žlutými, oranžovými a jinými různými barvami květin. Narodila se jako 4. dcera v této rodině. Její sestry se jmenovali Ana, Kaira a Selma. Tehda byl krásný den a matka byla velmi vyčerpaná po porodu. Ale ani to nezkazilo její radost z Astry. Touží jednou být dračím jezdcem .Jednou chce mít rodinu s dcerkou jménem Sarah. Procestovala už velký kus cesty. Pořád hledá svého draka. Měl by být modrý. Silný atd. Její matka umřela během Astřiny cesty. Když se to dozvěděla cestovala na její pohřeb do Carvahallu. Zrovna byla v Dračích horách a tak měla před sebou velký kus cesty a byla tak unavená a tak přespala a druhý den se vydala na cestu trvalo ji to 3 dny a 3 velmi probrečené, dlouhé noci. Ted je v Carvahallu, ve svém domě a čeká na pohřeb své matky.

 

Kontakt: nelinka.mullerova @seznam.cz

Rodina: Má sestry Anu, Kairu A Selmu.Matku ktera se jmenovala Sundra, a otce Slouna.

Majetek: Vlastní plně vybavené dům se skříní plnou šatů, bot a různých šperku, je poměrně moderně zařízený louky. 2 koně 1 klisnu Aghátu a 1 hřebce Tyntyna.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše