TOPlist

Evelyn Faith

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 13.08.2012 17:38:33 FB



Evelyn Faith
 

 

Jméno: Evelyn Faith, zkráceně Eve

Rasa: Druid

Datum narození: 8.11.

Věk: 19 let

 

Vzhled: Eve postihla druidská kletba o něco později než ostatní - ve čtrnácti letech. Po matce zdělila schopnost ovládat živel energie. Je to drobná bledá štíhlá dívka s elegantním a tajemným chováním, které není výjimkou ani pro přátele. Na jejím bledém válcovitém, jemně pihovatém obličeji vás nejvíce zaujmou její zářivé oči barvy ocelové šedi, ohraničené hustými černými řasami. Přímo pod nosem, který se na konci rozšiřuje o pár centimetrů, má přiměřeně široké plné rty barvy jemné tmavší růžové. Po zádech jí splývají dlouhé vlnité vlasy, černé jako uhlík, avšak konečky jsou mírně geneticky zesvětlené. Na šíji má černé tetování ve tvaru rozteklého havrana, které jí slouží jako talisman, avšak má jí připomínat druidskou kletbu.
Velmi často se obléká do bílé tuniky, přes kterou má na krku kožený provázek s peříčkem, svým amuletem, s rukávy do půlky paže, přes ni si obléká světlou hnědošedou látkovou vestičku v pase svázanou obyčejným provazem, na kterém má připnutý váček s jedovatými bylinami na obranu, černých plých kožených kalhot, vysokých kožených bot s měkkou koženou podrážkou, které její tiché kroky dělají ještě tiššími, a přes to všechno se halí do tmavého pláště a hlavu si zakrývá kápí. Téměř nikdy z ruky nepustí svou hůl s křišťálem v koruně větví na konci.

 

Povaha: Evelyn je klidné a chladné povahy a moc toho nenamluví. Těžce se vyprovokuje, což jí dřív nebo později určitě zachrání život, a když už je naštvaná, tak se jen otočí a odejde pryč. Bývá upřímná avšak skromnost postrádá. Je velice chytrá a v "horké situaci" si umí zachovat chladnou hlavu. Ráda se prochází po lesích, kde je obvykle ticho, až na občasný zpěv ptáků, a sbírá byliny. V oblibě má hlavně ty jedovaté a omamné, neb je to její jediná obrana, když nemůže použít magii. Tedy když vyškrtneme mazané pasti, které jsou z její strany velice dobře skryté a chytré, ale ty se v přímém boji moc dobře využít nedají.

 

Historie: Rodinka Faith, skládající se pouze z otce Nika, matky Idri, dcery Evelyn a mladší dcery Lai, žila na samotném okraji Altrýnských lesů, proto to měli blízko, když se přestěhovali do elfských lesů Du Weldenvarden v Alagaësii. Žili si tam dlouhou dobu pokojně, děti se učili druidské magii, naučili se ovládat energii (ani jedna z dcer nezdědila po otci živel země), poznávat byliny, když v tom staří rodiče sester(první dítě měli až ve čtyřiceti letech, proto jsou o tolik starší než jejich dcery) onemocněli kašlem a zem plná nervozity a nejistoty pro ně nebyla nejlepším prostředím a k léčbě rozhodně nepřispívala. Proto se chtěli odstěhovat zpátky do Altrýnských lesů, jenže Evelyn nechtěla. Rodiče i sestra ji dlouze přemlouvali, avšak nejstarší dcera si elfské lesy tak zamilovala, že pryč nechtěla. Navíc se chce zbavit klteby, která ji ve čtrnácti uvěznila, a znala ty klepy, že za to může Altrýnský les. Proto se tedy oba rodiče a jejich mladší dcera vydali zpět domů sami a Eve nechali žít samotnou v elfských lesích, avšak se slibem, že jakmile budou rodiče opět zdraví, vrátí se zpět... nebo jestli to s nimi bude beznadějné a oni budou mít zaručenou smrt, vrátí se zpět alespoň Lai.

A takto to zůstává až do dnes... Avšak mezitím se událo i pár zajímavých věcí, jako třeba ochočení rozzuřené rysí samice - Když se Eve šla projít po lesích, u skal na ni zaútočil rozzuřený rys. Evelyn proti němu nebojovala, pouze ho ve starověkém jazyce nabádala, aby se zklidnil a poté z jeho myšlenek zjistila, že mu někdo zabil mláďátka a že je to samice, ne samec, jak si prve druidka myslela. Evelyn se rysí samice ujala a pojmenovala ji Nimi a od té doby se o ni stará. Nebo spíš se tedy Nimi stará o Eve, protože jí shání potravu (ať se to druidce líbí, nebo ne) a brání ji. Zkrátka jsou to nejlepší přítelkyně na život a na smrt...

 

Schopnosti: Evelyn není nadaná ve fyzickém boji, avšak když je třeba, praštit holí umí každého blbce. Je spíše magicky nadaná a využívá svůj živel, co se boje týče; když ale nepomůže ani magie, umí utíkat - neběhá sice jako elf, ale svého protivníka dokáže omámit pomocí bylinek, což ho zpomalí a ona si koupí pár vteřin navíc. Dále jí její chytrost umožňuje vytvářet geniální pasti a než se vrhá do boje, vše si strategicky promyslí a vymyslí si i takzvaný "plán B" -> plán pro únik.

 

Rodina: [ nemocní rodiče - matka Idri, otec Nika ]-[ mladší sestra Lai ]-[ ochočený rys Nimi ]

 

Majetek: magická hůl, na níž je zavěšený modrý talisman, amulet na krku, váček s bylinkami u pasu, rys Nimi a dům v nejnenavštěvovanější části elfských lesů.

 

Kontakt: viz. Diana Natural

Důvod ukončení hry: Neaktivita


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše