TOPlist

Sanny

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 21.08.2012 10:25:48 FB



Sanny

 

  

 

Jméno: Sanny

Rasa: Víla

Datum narození: Den kdy do Du Weldenvarden přišli první jednorožci.

Věk: 180 (ale vypadá na 18)

 

Vzhled: Má dlouhé blond vlasy, které si ráda upravuje do různých ůčesů. Krásné a výrazné oči. Tetování pod očima a nad nosem ve tvaru řas. Štíhlou a elegantní postavu. Modrá křídla ve tvaru ibišku. Ráda nosívá své modré šaty.

 

Povaha: Ze všeho nejvíce tráví čas se svou jednorožčí klisnou Ersti. Je silně empatická, ale snadno se rozzuří. Ráda se směje. V noci je spíše vážná. Málokdy spí. Naposledy spala, když jí bylo 168. Což je dvanáct let. Má ráda modročernou barvu a ráda tančí...

 

Historie: Když se narodila její matka jí věnovala malou klysnu jednoržce. Od té doby ji nikdy neopustila, vždy byla s ní. Jsou si tak podobné. Jakmile jí bylo 19 opustila lesy Du Weldenvarden kde dosud žila s elfy a hlavně jednorožci. Chtěla si založit nové živobytí poblíž řeky Eddy. Tam jsou rozsáhlé pláně plné extických zvířat a daří se tam všem stádům i jednorožcům. Setkala se tam s jedním Dračím Jezdcem, který ji naučil kouzlit. To jí zjednodušilo život a donutilo ji to vrátit se zpět mezi elfy, kteří se jí dosud posmívali, že neumí pomocí kouzla ani spálit lísteček. Ve 150ti se zase vrátila na savanu k řece Eddě. Od těch dob se věnuje pastevectví a jen, ale OPRAVDU jen Jednorožcům.

 

Majetek: Jednorožkyně Ersti, Modré šaty, Černé šaty, Perlový náhrdelník, diamantový prstýnek, černé lakované střevíčky, Spony do vlasů, zrcátko, sedlo, uzdečka, ohlávka, kartáče, nějaké peníze a pozemek u řeky Eddy.

Rodina: Jen matka Xena.

Kontakt: Neuvedený. Jestli si mě chcete přidat na FB tak mi pište do HP a já si vás prověřím.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše