TOPlist

Ryuu Darkrose

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 28.08.2012 20:27:31 FB



Ryuu Darkrose 

 

 

Jméno: Ryuu Darkrose 

Druh: Člověk

Datum narození: V den, kdy se tři zimní hvězdy setkaly na obloze v jedné přímce ovanuty dechem draka.

Věk: 20

 

Podoba:

Ryuu je drobné, přesto vypracované, postavy. Tam, kde většina dívek vypadá prostě vysoká, ona vypadá jako stělesněná elegance, která se promítá v každém jejím gestu i v kroku připomínající spíše pohyb šelmy. Záplava čokoládových vlasů jí sahá až k útlým bokům, kde se stáčí do jemných vlnek. Několik vlasů jí permanentně spadá do drobného obličejíku s lehce exotickými rysy. Jejímu pohlednému obličeji dominují velké uhlově černé oči mandlovitého tvaru s dlouhými řasami. Ve chvíli, kdy však její tělo pohltí bestie, i nepatrný lesk zmizí - jsou jako noční nebe beze hvězd. Bledá pleť nese lehké stopy opálení a nádech olivové barvy, díky čemuž její rtíky broskvové barvy vynikají, i přes to že nejsou příliš plnné.

Jediné, co hyzdí její vzhled, jsou jizvy, kterých je příliš i na muže. Nikdy by se jich však nevzdala - připomínají jí chyby, kterých se v minulosti dopustila. Nespočet jizev hyzdí její útlá záda, několik jich naleznete i v jejím obličeji, na rukou, hrudi i nohou.

Díky svojí minulosti se Ryuu vyhýbá přílišnému kontaktu s lidmi, není však zlá. Všechny rasy v zemi respektuje a snaží se k nim chovat bez záště a zaujatosti, nikdy si je však nepřipouští moc blízku k srdci. Tento fakt se však netýká elfů - z neznámého důvodu je nemá ráda a chová se k nim nepřátelsky. Pokud se však dostanete pod slupku tvrdé a nelítostné válečnice, naleznete uvnitř křehkou dívku, která se snaží ochránit své přátele i za cenu vlastního života.

 

Historie:

Ryuu se narodila do rodiny, která proslula svojí krutostí a válečnickými schopnostmi. Děti (chlapci i dívky) prostupovaly od svých pěti let náročnými zkouškami, jenž je testovaly po všech stránkách (ať už fyzické či psychické). Slabí jedinci v průběhu zkoušek byli bez milosti zabiti rukou svého otce. Závěrečnou zkoušku složila pouze Ryuu a Rei. 

Několik let Ryuu žila pouze bojem a lovem, nikdy však nedokázala zabít člověka. To se však změnilo ve chvíli, kdy našla svoji matku ležet v kaluži krve. V ten okamžik její tělo ovládla bestie, která holýma rukama zabila svýho otce, jenž se skláněl nad tělem mrtvé ženy se zakrvácenýma rukama (umlátil ji k smrti). 

Od té doby Ryuu cestuje po Alagaesii s bestií, jenž se snaží zbavit. Marně, dokázala ji v sobě pouze uvěznit, ale při sebemenším návalu vzteku se v ní bestie probudí, pohltí její tělo a chová se jako každá jiná bestie - mučí a zabíjí. 

Ovšem i její temná minulost má své světlé stránky, přesněji řečeno jednu - muž, do něhož se zamilovala.

 

Rodina: 

Její jediný živý příbuzný je její nejstarší bratr Rei, který po složení závěrečné zkoušky zmizel neznámo kam.

 

Majetek:

  • Meč rovnováhy je dlouhý (jeden a půlruční) meč údajně ukován za přítomnosti všech pěti živlů (oheň, voda, vzduch, země a éter), díky čemuž má neuvěřitelné schopnosti - dokáže protnout i paprsek slunečního světla. Předává se v jejich rodině z generace po generaci.
  • Šaty, jenž nikdy neoblékla na rozdíl od kožených kalhot černé barvy a černé košile ušité ze lna, kterou zakrývá černý plášť s dlouhými rukávy a kapucí.
  • Přívěšek po matce navlečený na kožené tkaničce, jenž obepíná její hrdlo.

- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše