TOPlist

Terrien vo Loüghber

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 29.09.2012 20:59:36 FB



Terrien vo Loüghber

 


 

Jméno: Terrien vo Loüghber

Datum narození: 12. Září 3601

Druh: Člověk

Věk: Dospívá

 

Podoba: Vyzařuje z ní laskavost. Je svým já nucena bojovat, a co nejvíce pomoci zemi od Galbatorixe, tedy spíš od jeho poskoků, a i když jako obyčejná lidská dívka toho moc nezmůže, už utržila pár pěkných šrámů. Většinou nosí své dlouhé, krásné vlasy černé jako noc svázané v ohonu, popřípadě doladěné nějakou čelenkou. Má velké, upřímné černé oči, ze kterých vyzařuje laskavost a veselí, jemně tvarovaný nos, na lidská měřítka je docela hezká. Je velmi hbitá a také se občas rozzuří, a pak je jako hurikán. Je vysoká a štíhlá, možná by přesáhla i nějaké menší muže.

Historie: Její rodiči jsou Rewan vo Loüghber a Leja vo Loüghber. Mají jediné dítě, a to právě Terrien. Jsou na ni z velké části pyšní, ale nelíbí se jim, jak se jejich dcera pouští do bojů, na které by nemusela stačit. Naštěstí ostatní jejich trápení chápou, a proto Terrien na většinu misí nepouštějí, a ona si pak připadá neužitečná, slabá a nezasloužící si respektu. Pak odejde z města a toulá se po lesích a lukách, občas i odejde na nějakou dobu a nevrací se.
Terrien spolu s rodiči bydela v Dras-Leoně, než se rozhodla, že chce cestovat, a ne jen dělat to, co mocní chtějí. Jednou tedy sebrala koně, svého oblíbeného vraníka Luie a odjela, se svými nastřídanými penězi a vakem s věcmi. Od té doby cestuje po Alagaësii a cvičí se v boji. Je už zkušená šermířka, i když do soubojů se dostává málo kdy.

Kontakt: Skype - lekicka111
Rodina:  Otec - Rewan vo Loüghber, Matka - Lëja vo Loüghber, Bratr - Lucas (In Memoriam)

Majetek: Meč - Její zbraní je meč, pojmenovala ho Revenge. Dostala ho od jistého muže, který ji učil bránit se a zacházet s touto zbraní.
 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše