TOPlist

Naria Elstira

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 24.10.2012 19:59:23 FB



Naria Elstira

 

 

Jméno: Naria Elstira

Druh: Elfka

Věk: 420

Datum narození: Letní slunovrat

 

Podoba: Naria je velice krásná a atraktivní. Když se na ní podíváte nejprve si všimnete jejích nádherný modrých očí, které jsou jako dvě modré hvězdy zářící na nebi. Co na ní také rozhodně nepřehlédnete jsou její dlouhé blonďaté vlasy, padají ji až po pás a často si je nechává volně rozpuštěné nebo si je svazuje do složitějšího účesu černou stužkou. Její překrásnou tvář ale zdobí pár dalších perel jako jsou její krásné, plné rty. Barvu mají mají jako rudá krev a tvarově jsou dokonalé. Nesmím opomenout i její tváře, které jsou červené jako jablíčka a kdyby ste jí někdy vyděli zrozpačitět, uvidíte jak září krásnou červení.

 

Povaha: Její povaha je velmi vlídná a přátelská. Ráda se se všemi kamarádí a směje se s nimi. Ráda se prochází po lese nebo jezdí na koni. Je velice charismatická , ale přitom i dost nesmělá, to vede v tomu že v milostném světě je ještě dosti neznalá a čeká na toho pravého. Jako elfka samozřejmě miluje všechna zvířata a přírodu kolem ní. Skvěle to umí s lukem a dokáže se bránit i malou dýkou, kterou nosí za opaskem, ale zvířeti by nidky neublížila! Celkově je velmi milá a povzbuzující, protože vždy pomůže svím přátelům.

 

Historie: Naria se narodila v dobře založené rodině. Její rodiče ji milovali a zahrnovali ji láskou. Nebyli ani chudí ani bohatí. Měli nádherný dům na stromě a žili si spokojený a šťastný život. Díky otci se naučila skvěle střílet z luku a trochu zacházet s mečem a díky matce zas perfektně jezdí na koni. Bohužel jednoho dne její otec onemocněl vážnou nemocí a po dlouhém boji s ní prohrál a na její následky zemřel. Jeho žena ho natolik milovala že se s tou ztrátou nedokázala vyrovnat a po nějaké době od jeho smrti zemřela také. Jejich dceři po nich zůstal jen jejich dům a trocha peněz. Žije teď vcelku pokojný život v domě u řeky a nedělá si žádné starosti. Ráda by si ale už našla nějakého přítele aby se necítila tak sama. Společnost jí dělá většinou jen její klisna Siera a její ochočená veverka Irisis.

Rodina: Matka Elen(mrtvá), otec Derain(mrtev)

Majetek: Její klisna Siera, nějaké peníze, veverka Irisis, nějaké oblečení(především šaty), luk se šípy, náhrdelník od matky, amulet.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše