TOPlist

Lunýme Arion

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 02.12.2012 21:49:56 FB



Lunýme Arion

 

 

Jméno: Lunýme Arion

Druh: elfí víla

Věk: 50let

Datum narození: 16.5 3575

 

Podoba: Co si na ni nejprve všimnete, když ji potkáte je to, že není člověk, ale není ani čistokrevný elf. Je totiž z části víla. Má proto drobnou malou postavu, ale ta ji neubrala na ladnosti a kráse, která je pro elfy typická. Co po vílách ještě má, jsou její vlasy. Tmavě modré s černým nádechem. Je to její pýcha a pečlivě se o vlasy stará. Oči má modré jako nebe,  hluboké, zamyšlené, což odpovídá i její osobnosti. Uši má špičaté jako každý elf. Na obličeji má vždy hrdý výraz, hodně se podobá elfům. Na levém rameni má známinko, které vypadá jako drak. Od svého obočí až k vlasům má připlý řetízek, který má od svého otce, kterému ho dala její matka.

 

Povaha: Miluje přírodu a dokáže sedět a poslouchat ji celé hodiny. Většinou moc nemluví a nestřetává se s ostatními elfy, ale když se to někomu povede, musí si dávat pozor na její náladovost a nestálost. Často říká neúplnou pravdu nebo mluví v hádankách. Má velice bystrou mysl a snadno se učí. Miluje hádanky. Není slabá naopak muže se stát velice nebezpečným nepřítelem. Je velice zdatná v kouzlení, v boji s mečem i lukem. Zbožňuje řetízky.

 

Historie: Narodila se v Nadindel. Svojí matku vůbec nepoznala, zemřela při jejím porodu. Do svých 10 let žila v Nadindel se svým otcem Arienem a vedlo se jí dobře. Žili v málém domku, který Arien vyzpíval. Arian pocházel ze šlechtické rodiny, ale všeho se vzdal, když Lunýmy matka Lyrian zemřela. Během svého dospívání se čím dál víc uzavírala do sebe. V poměrně maladém věku už uměla kouzlit, zacházet s mečem, číst a psát. V 11 letech se přestěhovala do Elesmery, kde se jí všichni výhýbali. Tajně  a s obdivem pozorovala Oromise s Gladerem, když se proletěli nad Elesmerou. Od té doby měla sen, že se stane dračím jezdcem. Ne že by chěla být mocná nebo slavná, ale zbožnovala draky, kteří jsou tak uchvatní a nádherní a že by pomáhala lidem. Od 15 let  opustila otce a toulala se v lesích. Otce navštěvovala často. Takhle se to opakovalo do jejích 30 let. Byla tolik zvědavá na to, co se děje v celé Alagaesii, že se vydala v přestrojéní do Království a sledovala zveliké dálky dění. Po 5 letech ji chyběl otec a proto se vrátila domů, kde zůstávvá až do teď.

 

Kontakt: beckyr@seznam.cz

Rodina: otec-Arien,matka-Lyrian (zemřela)

Majetek: řetízek a luk od matky,meč od otce, a oblečení co nosí.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše