TOPlist

Enereth

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 05.12.2012 21:49:47 FB



Enereth
 


 

Jméno: Enereth

 

Rasa: Elfka

 

Datum narození: 26. 6.

 

Věk: 101 let

 

Podoba: Enereth má lesklé dlouhé černé vlasy, tyrkysové pronikavé oči, krásný nos a světle růžové rty. Je milá, odvážná, spravedlná, někdy působí trochu nafoukaně. Má 173 cm - je celkem vysoká. Nejraději nosí bílou tuniku se stříbrnými vzory, zelené nenápadné kalhoty a téměř stále má na sobě hlouhý šedý plášť ve kterém je skoro neviditelná. Také u sebe má stále svůj luk se šípy. Plášť a luk se šípy nemá jen na slavnosti. Její oblíbené místo je na koňském hřbetě nebo ve své pracovně s knihou a výhledem na lesy.

 

Historie: Enareth se narodila v lesích Du Weldenvarden. Prožila velmi šťastné děctví se svým bratrem. Se svým bratrem často a rádi chodili za stromem Menoa a zpívali mu. Jednou dal strom Menoa za pozornost, lásku a obdiv dětem kouzelné luky z vlastního dřeva. Od toho okamžiku se Enareth začala věnovat lukostřelbě. V té době jí bylo 22 let. V 28 letech začala výcvik s mečem. Do 53 let žila se svou rodinou. V té době si koupila domek kousek od Ellesméry. Tam žije do teď a zdokonaluje se s mečem a lukem. V Ellesméře si koupila klisnu Eleanor, svou věrnou společnici.

 

Rodina: Neznámá

Majetek: Luk ze stromu Menoa, toulec se šípy, náhrdelník s měsíčním kamenem, kamaše, šaty a oblečení, domek kousek od Ellesméry, batoh, klisna Eleanor, zahrádku se zeleninou a ovocem u domku


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše