TOPlist

Lossë Charlotte du Mahto

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 13.01.2011 16:57:48 FB



Lossë Charlotte du Mahto

 

Jméno: Lossë Charlotte du Mahto
Druh: Elf
Datum narození:  20.6.
Věk: 180let
Podoba:  Je jako většina ostatních elfů dost vysoká. Pleť má lehce opálenou, což svědčí o tom, že většinu času tráví venku.  Na svět se kouká tmavě modrýma očima, když se do nich někdo podívá, má pocit že se v nich utopí.  Má ne moc výrazný nosík, pod kterým se rýsují plné rtíky, vybízející k polibku. Dalším typickým znakem jsou její špičaté uši, pravý lalůček má dvakrát propíchnutý, levý pouze jednou, v každé dírce má zasazenou jednu malou náušnici bílé barvy. Vlasy, těžko říci jak dlouhé jsou, protože je lze jen zřídkakdy vidět rozpuštěné. Jejich barvou je kaštanově hnědá, v níž jsou bělavé melíry.  Zdobí je stříbrná čelenka a většinou do účesu přidává perly. Na pravé lopatce má vytetován květ bílé lilie, dalším tetováním je na jejím kotníku, tentokrát v podobě překrucujícího náramku. Je znát že dělá čest svému jménu, protože veškeré své šperky a většinu svého majetku má v bílé barvě, nebo jejích odstínech. Má velice příjemný hlas, když se zasměje, zní to, jako by se rozezvonili zvonečky.
Co se oblečení týče, Lossë  není vybíravá.  Ráda si obléká splývající dlouhé bílé šaty s vysokým límcem a hlubokým výstřihem. Přes ně má většinou přehozený téměř průsvitný bílý plášť, který má sepnutý výraznou stříbrnou sponou. Nesnáší přeplácané šaty, ty byste také v jejím šatníku vůbec nenašli. Nepohrdá ani tunikou kalhoty. Bílé boty má po kolena vysoké, zdobené drobnými třásněmi. Šperky volí jednoduché, malý přívěsek, který jí při narození darovala matka, nosí neustále při sobě, jako památku na skvělou elfku jménem Vea.  Její prsteníček zdobí stříbrný prsten, který se dá rozložit do skládačky a následovně zase složit. Patrně ho dostala darem od nějakého trpaslíka.
Zbraně volí velice elegantní, ale přesto účinné. Nejraději ale má svůj luk, který jí matka vyzpívala ze stromu.  K němu patří toulec se šípy, který je vyvedený v světle hnědé barvě. Někdy u sebe mívá šavli s rukojetí zdobenou perlami.
Na první pohled se zdá nevinná, jako by nedokázala ublížit ani mušce. Pravdou je opak, z luku střílí bravurně a její šíp málokdy mine cíl. Se svou šavlí zachází velice dobře a jen ojediněle utrží v souboji nějaké vážnější zranění.  Je uvážlivá a umí zhodnotit své šance. Má velký umělecký talent na obzvlášť na vyřezávání a malování. Celý její dům v Ellesméře si vyzdobila sama, mnoha obrazy krajiny za bouřky. I když se ráda směje, její humor je velice specifický.  Možná je trochu nedůvěřivá, ale komunikaci se nevyhýbá.

Historie:Jednoho dne, když zuřila krutá bouřka se Restalonovi a Vee narodilo děťátko. Nejzvláštnější na jejím narození bylo, že vůbec neplakala. Prvních pár let probíhalo v rodinné idylce. Rodiče jí střežili jako oko v hlavě, otec jí učil bojovat a matka něco málo z kouzel. Vea je po několika letech zcela bezdůvodně opustila. Od té doby žila se svým otcem sama, Restalon se staral, jak jen to šlo ale na neposednou Lossë byl krátký. Proto ji také poslal k její babičce, která se jí ujala. Na cestě ji doprovázel bílý kůň Arto. V této době se zdržuje poblíž Ellesméry, kde žije v prostorném domku, který ji odkázala zesnulá babička.

 

 

1. Výprava:  Když Galbatorix unesl Marinu Vista Verde, společně s Aryou de Eamë se vydali na její záchranu. Výprava dopadla úspěšně, avšak ne úplně. V Marině stále dřímá démon, kterého se nejspíš nikdy úplně nezbaví. Všechny se vrátili živé, po dlouhé a úmorné cestě přez poušť Hadarak, přesto jejich cesta hodně změnila a už nikdy nebude všechno tak, jako dřív.


Kontakt: Nezobrazen
Rodina: nikdo
Majetek:Šavle , Luk a šípy od matky , Přívěsek od matky , Tetování na lopatce , Kůň Arto



- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše