TOPlist

Lota

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 20.01.2013 17:19:37 FB



Lota

 


 

 

Jméno: Lota

Druh: člověk

Datum narození: neznámé

Věk: přibližně 17 let

 

Podoba:

 

a) Vzhled

Při prvním pohledu na její ušmudlanou tvář vás mohou zaujmout bystré oči, které s největší pravděpodobností hodnotí svůj úspěch, kdyby se vás jejich majitelka pokusila okrást.
Celou tvář má mírně špinavou a zjevně si nepotrpí na přílišnou hygienu.
Nos měla jednou zlomený, rty má trošku nevýrazné a brada prakticky chybí. Toto děvče zřejmě od svých rodičů příliš krásy nepobralo.
Její postava je drobná a hubená je tak, že by se dala označit za vychrtlou.
Její věci na ní doslova plandají a zřejmě byly určeny pro někoho mnohem vyvinutějšího ve všech směrech.
Oblečena bývá do otrhané košile a stejně otrhaných a zašlých kalhot.
Boty nevlastní, za to však si můžete povšimnout velmi staré dýky, kterou má vždycky někdo schovanou.
Jestli-že se před vámi vysvleče do naha, můžete obdivovat její tetování, kterým má pokryté celé tělo. Nejedná se o žádné extra obrázky. Jsou to věci, na které se zmohl pouze nějaký pouliční tatér.

 

b) Povaha

Rázná a praktická dívčina, která svůj názor dokáže otočit o 180° během okamžiku.
Je od přírody inteligentní a bystrá.
Ulice ji naučila několika jednoduchým zákonům, které říkají, že přežije vždy ten nejsilnější a že kdo uteče, vyhraje vždycky. Při prvních známkách potíží se prostě snaží zmizet jak pára nad hrncem.
Je trochu zlomyslná, s jízlivým smyslem pro humor.
 Rozhodně není pravdomluvná a lže, jak může, sotva jí z toho může kynout nějaký zisk.
Stejně jako její kolegové se sama nedokáže vzchopit a žít jinak. Ve stálé práci nevydrží, navíc je poměrně utrácivá a sotva si něco vydělá/nakrade/nažebrá, tak to většinou utratí za alkohol, jídlo a lehké drogy.

 

Historie:

Do pěti let ji živila matka, které zrovna v té době zkoušela pracovat ve vykřičeném domě, který nazývali Růže. Lotě skoro nic nechybělo. Byla dokonce miláček „tet“, tedy kolegyň své matky. Ne, že by neměly vlastní děti, ale Lota byla velmi roztomilé dítě a všechny se shodovaly na tom, že z ní vyroste krásná žena. Bohužel se mýlily.
 Nicméně právě v pěti letech se Lotě narodila další sestra a její matka by tolik dětí neuživila. Proto Lota musela jít do sirotčince. A právě tam se na každé dítě dívali jako na příživníka a ti kteří se o děti měli starat, je bez skrupulí okrádali. Chyběla jim láska, jídlo, teplo ... ale za to měli dost bití.
Některé děti mlčky trpěly, jiné se rozhodly vzít osud do vlastních rukou a mezi ně patřila i Lota. Poprvé utekla, když jí bylo šest. Na ulici se živila drobnými krádežemi (na okrádání kohokoliv byla od malička velmi nadaná), žebrotou, se stejně starými a mladšími dětmi se právala o jídlo.
Tato doba trvala jen několik měsíců, protože ji chytila městská stráž a dopravila ji tam, odkud utekla. Za toto své chování nebyla svými vychovateli pochválena, samozřejmě. Z toho výprasku měla horečku tři dny.
Trvalo pěkně dlouhou dobu, než si dovolila utéct znovu.
Když ji asi v osmi letech přešel strach, utekla definitivně. A dala si pořádný pozor, aby ji už nikdo nechytil a neodvedl zpátky. Své schopnosti, mezi něž patří žebrání a okrádání přivedla skoro k dokonalosti. Pouliční rvačky nikdy příliš nemilovala, ale občas se nedá utéct, takže se zdokonalila i v tomto směru.
Na ulici je celkem jedno, zdali jste děvče nebo chlapec, občas se stane, že... což v jejích jedenácti letech vyústilo v incident s podnapilým žebrákem, když se ji pokusil znásilnit. Pokusila se utéct, ale překvapil ji. Nakonec v zoufalství bodla svůj nůž do břicha a teprve potom mohla zdrhnout.
Ve třinácti letech zjistila, že přežít se dá opravdu všechno. V této době se také přidala do gangu jistého Hareta. Právě její kumpáni ji chránili před ostatními, nicméně ji neochránil před jimi nikdo, což jí na druhou stranu až zas tolik nevadilo. To, co jí vadilo, byl fakt, že musela svým „nadřízeným“ odevzdat vždy polovinu všeho, co jakýmkoliv způsobe získala. A na rozdíl od všech ostatních si je nedovolila okrádat, protože byla několikrát svědkem toho, jak takový jedinec skončil. A vždy nakonec plaval hlavou dolů v přístavu.
V patnácti letech poprvé otěhotněla a v šestnácti porodila. Dítě bylo slabé a neduživé. Nepřežilo ani týden.
Na počátku svých sedmnácti let byla znovu chycena městskou stráží. Tentokrát za prostituci. Jizvy na jejích zádech dokazují, že strávila ne zrovna příjemné chvíle na pranýři.

 

Kontakt: charlie.brooks95

 

Rodina:

Lucy (matka) – tato třicetiletá žena ještě ani zdaleka nemá svůj produktivní věk za sebou. Živí se jako prostitutka. Vždy pracovala především na ulici (hlavně kvůli častému těhotenství – z důvodu pověrčivosti nepoužívala žádné takové ty běžné ochranné prostředky a spoléhala se především na své „štěstí“) – na začátku své „kariéry“ zkoušela i nějaké vykřičené domy.
Od třinácti let rodí s železnou pravidelností co dva roky nějakého jiného svého potomka. Její první dítě byla právě Lota. Proto měla štěstí a mohla u matky zůstat až do věku pěti let, kdy byla vyhozena na ulici hlavně kvůli svým mladším sourozencům, o které bylo třeba se také postarat.
Kdyby se Lucy narodila někde jinde a v jiném postavení, mohla to dotáhnout opravdu daleko. Krásu, inteligenci i důvtip na to měla. Leč dcera prostitutky nemá moc šanci na to, aby změnila svůj život, nehledě na to, že veškeré dveře se jí zavřely s prvním těhotenstvím.
Otec je neznámý zákazník.
9 sourozenců – o dva nejmladší bratry se ještě stará její matka. Ostatní děti jsou odkázány sami na sebe a Lota nemá nejmenší důvod snažit se jim pomáhat, když sotva uživí a ochrání sebe. Zákon ulice byl a je neúprosný.

 

Majetek:

- Stará dýka
- Otrhaná halena
- Otrhané kalhoty
- Starý opasek
- Prak
- Lucerna
- Svíčka
- Křesadlo
- Kus zrcátka
- Provaz (cca 3 metry)
- Pytel na věci
- Deka
- Trocha jídla a nějakého alkoholu
-  Pár měďáků
-  Plášť


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše