TOPlist

Fler

Napsal: Arya Ildrid | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 07.04.2013 13:55:17 FB



Fler Avery
 

 

 

Jméno: Fler Avery (zapomenutým jazykem to Fler znamená květina), má ale i více jmen, skoro každý jí nazývá jinak, protože si rádá vymýšlí nepravá

Pohlaví: žena

Rasa: druidka

Věk: Něco kolem dvaceti, možná třiceti, vypadá ale na patnáct

 

Podoba:

 

Asi skoro jediná podivnost na jejím vzhledu jsou červené vlasy, které ale nejsou nijak barvené ani opatřené kouzlem. Ale vlasy nejsou to jediné, čím může připomínat Stína. Její pleť má totiž ne moc zdravou barvu. Ale ani to není způsobené kouzlem nebo nějakou barvou, ale prostým nedostatkem slunce, které může pronikat jejím těžkým černým pláštěm jen ztěží. Jinak se ale moc neliší, skoro vůbec od nikoho. Její rty se mohou pyšnit krvaou barvou,  ale jen občas vyřknou nějaké slovo, je totiž dost málo mluvná. Její rysy jsou  hladké, a oči mají mandlovitý tvar a mají šedavou barvu, kterou mají oči i ve vydří podobě. V  oblibě má chodit zahalená v černém plášti a bosa, pociťuje totiž z toho jakési úzké spojení ss přírodou, ale když jde městem, boty leč neochotně, ale nazuje.

 

 

Zvířecí podoba:

Jakožto druidka se dokáže změnit ve zvíře, v jejím případě vydru. Nijak zvlášť se od ostatních vyder neliší, ale ve zvířecí podobě  má jakousi zvláštní schopnost na většinu jiných zvířat působit tím nejlepším dojmem jakým vůbec může (na obrázku s  mládětem krokodýla).  Ve vydří podobě se obvykle plíží městy, ale i v lesích Du Welsenvarden ji můžete vidět ve společnosti jiných vyder, se kterými si i přes svou lidskou schránku hraje. 

 

Oblíbené činosti:

Asi meditace, tou se zabývá velmi často, ale taky pozorováním přírody a nejradši má ale asi západy a východy slunce, to jí přináší takovou jakoby útěchu z toho, že minimálně jedna věc na světě zůstává stejná.

 

Povaha:

Povahou je trošku podivná, jelikož její dvě podoby jsou od sebe trochu odděleny. V lidské podobě je velmi odměřená a odpovídá jen velmi zřídka, ve vydří podobě je spáš otevřená a občas i milá, ale když se jí osoba se kterou mluví mimořádně líbí.

 

Historie:

Fler se narodila při západu slunce (asi proto ho má tak ráda) kdesi v Altrýnských lesích, kde pobývala do nějakých deseti let, kdy vývoj jejího vzhledu začal zpomalovat, tak jako většina druidů připutovala do Alagaesie. Už tenkrát se dokázala proměnit ve vydru, a výdradně proto pobývala v lese jako vydra, ale občas se proměnila na člověka a zkoumala lesy zase jinýma očima. Přesto ji ale lesy omrzely a procháela si Alagaesii sem  a tam, aby alespoň trochu okoukala situaci obou stran, aby věděla, ke které by se měla přidat. Ale nijak se jí nelíbily stavy ani jedné ze stran, působí tedy spíš jako žoldák čekající na to, až si ho někdo najme nebo až nějaká ze stran získá takovou moc, že bude stát za to, se obtěžovat a přidat se k ní.  Zdržuje se tedy na mnoha místech, ne strikně v Království, ani ne v lesích, ani v horách, je zkrátka skoro vždy ve středu děje, když se bude někde válčit, patrně bude stát v pozadí a potichu se smát pošetilosti obou stran.

 

Majetek:

Černý plášť s kapucí a zlatým vyšíváním

Magické přesýpací hodiny , jejichž písek mění barvu

Ikdyž je druid tak dýku, jen ale pro ty nejhorší případy

Vraníka Draca

Pak nějaké oblečení a další, nepotřebné věci, které není ani třeba zmiňovat

 

Rodina: Rodiče moc nezná, ale ví že oba stále někde žijí, nikoho jiného totiž nemá

Důvod ukončení hry: Lovci ji zabili v její zvířecí podobě


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše