TOPlist

Surya Kirziald

Napsal: Správce říše | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 11.05.2013 10:46:55 FB



http://www.dailydesigninspiration.com/diverse/di/derekherring/800/erollisi_mar_by_graysun_d-d3hzq46.jpg

 

http://evercats.com/wp-content/uploads/2013/01/evercats_dmc_000_1119.jpg

 

 

Jméno: Surya Kirziald

 

Druh:Kočkodlak 

 

Datum narození:Den kdy slunce velmi jasně zářilo a bouřka ustala.Na jaře roku 3165

 

Věk: 32 let

 

Podoba: Surya se od svých 25 let moc nezměnila.V lidské podobě to je 21-ti letá  dívka.Jako člověk je Surya velmi krásná.Její kůže je spíše zlatá.Vlasy má po ramena.Mají hnědoměděný odstín.Její kočičí oči,které jsou lemované krásnými hustými černými rasy, jsou z dálky vidět jako modré ale ve skutečnosti jsou tmavě zelené. Má spíše plnější narůžovělé rty. Surya je vysoká,štíhlejší a krásná.Kdyby měla špičaté uši tak svým vzhledem připomíná spíše elfku i když v rodině neměla žádného elfa. Její předci byli kočkodlaci. Moc dobře ovládá lukostřelbu jako její bratr.Své šípy a luk má vždy u sebe.Nejraději nosí kalhoty s opaskem.Na krku má Surya po své matce náhrdelník.Surya je velmi chytrá a zajímá se knihy .Je to spíše samotářka. Proto jí lidé často říkájí tichá a to ona je.

Když se Surya pohybuje vypadá to spíše jako by se vznášela je velmi elegantní,ale běhá stejně rychle jako gepard a ve vodě plave jako ryba.A na stromech si počíná jako skutečná kočka.Vidí i v té nejtemnější tmě.Když byla mladší,tak se učila na harfu a dodnes to nezapoměla.Surya také umí zpívat a zpívá velmi krásně skoro jak mořská nymfa.Nikde se příliš dlouho nezdržuje.V kočičí podobě jako je Surya taky velmi krásná.Má měděnou srst jako vlasys tmavými mapkami na sobě.Její oči při zatmění září jako dva jantary na noční obloze.

 

Historie: Jednoho jarního rozbřesku se v lesích narodila kočkodlačice jménem Surya. Měla krásné zelené oči. Jako malou ji ostatní hodně učili. Byla velmi zvídavá a ze všeho nejvíce se zajímala o vědu,přírodu a hudbu. Měla i staršího bratra,který ji vždy chránil, když byla malá.

Často se však ona i její rodiče setkávala s elfy a díky času, který s nima trávila si osvojila elfštinu a naučila se ji perfektně ovládat.

Když jí bylo 20 tak její bratr odešel do světa. Surya byla velmi zarmoucená bratrovým odchodem. Ale za tři roky se vrátil zpět .Jejich život byl krátkou dobu velmi spokojený.

Když se ale její bratr rozhodl skutečně odejít tak ji zase zalil smutek.Surya se brzy s jeho odchodem vyrovnala a utěšovala se tím že je její bratr teť šťastnější. Když jí bylo 25 let tak se rozhodla odejít do světa také a dále se vzdělávat, poznávat svět. Její matka jí to ze začátku nechtěla dovolit,ale pak povolila částečně díky jejímu otci .A tak je už mnoho let na cestách.Poznává svět,vzdělává se. A zároveň hledá svého bratra. Putuje lesy,horami a malými vesnicemi.

 

Rodina:Bratr,matka,otec,babička

 

Majetek:Elfské ša ty ,přívěšek kočky na krk ,nátepník- ,Přívěšky na krk , pumu jménem Esme a sponu do vlasů

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše