TOPlist

Narylin

Začátečník 0 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 20.12.2015 18:56:08 FB



Jméno: Narylin Feon ale přátele jí často říkají Nary nebo Lin

Rasa: Čistokrevná víla s krví rodu Feonu

Věk: Je jí přes 100 let, to určitě, ale dále jí to přestalo bavit počítat

Náboženství: Jako její celá rodina, uctívá pouze boha Ziona, po kterém je pojmenován její bratr

Jazyky: Mluví pouze svým vlastním jazykem, ale pár slov starověkého jazyka zná z knih.

Povolání: Léčitelka

 

Vzhled

Tělesná stránka

Na první pohled si všimnete oválného obličeje, který zakončuje kulatější brada a dosti vystouplých lícních kostí. Oči jasně zelené, jak letní tráva se smějí na svět každý den a drobounké rty, které jen tak úsměv neopustí. Jako každá víla má uši zakončené špičkou, podobně jako elfové. Jako třešinka na dortu je malý nosánek, který připomíná malinkatou bambulku. Blonďaté vlasy, které zdědila po matce, jsou dlouhé do poloviny zad a jsou její velkou pýchou, ovšem největší pýchou jsou blanitá křídla. Pleť je stále bledá jak stěna, možná by splynula i se sněhem. Z dálky by se mohlo zdát, že je průhledná jako duch ovitý závojem z rosy. izvy, zranění, nic takového na její pokožce nenajdete, tedy až na písmeno N, které se rýsuje na levé paži. Jak k němu přišla, nebo co znamená nikdy nikomu neřekla.
Styl oblékání
Nejčastěji nosí šaty, které vypadají jako ušité ze zlaté látky. Záda má ovšem holá kvůli křídlům. Občas nosí elfské kalhoty které mají většinou přírodní barvy hnědé nebo zelené. Na kalhotách také nosí pásek s mnoha kapsami, ve kterách nosí většinou nějaké bylinky. Nenosí boty, chodí ráda bosá, aby více 'cítila' Matku přírodu. Pokud jde o nějaké ozdoby tak skoro žádné na ní nenajdete teda až na květinu, kterou má v pletenou do vlasu. Ručku jí zdobí dřevěný náramek, který vyřezal její bratr, jako dárek. V podsatě ho nesundává.

 

Charakter

Maska
Mohlo by se zdát, že maska je nečitelná, protože ze začátku je tichá, málo mluvná a nesvá. Je nervózní, když má mluvit. Ovšem, to je první dojem. V hloubi duše je přátelská, dobrosrdečná a laskavá z postoje vyzařuje síla, odhodlanost a cílevědomost. Naštvat jí dokáže jen málokdo a když už, zakrývá to hraným úsměvem.
Tvář
Sama o sobě je velmi skromná a hodná, kvůůli těmto vlastnostem jí rodina i přítelé berou velice kladně. Na první místo staví svojí rodinu, na další pak své přátelé a na poslední sama, sebe. Ví o sobě, že je přátelská a dobrosrdečná. Ráda pomůže s čímkoliv. Nejblíže má ke svému bratrovi, na kterého nedá dopustit, i když jemu by to nikdy dobroovlně neřekla. Nejkrásněji ji je je když se prochází po lukách a sbírat zde bylinky a květiny. Nejkrásněji ji je, když se prochází po lukách, sbírá zde bylinky a květiny, nebo se jen tak prochází po lese a užívá si klid s pohodou, nebo také, když vyrábí růnzé léčivé masti a odvary.


 

Historie

 

Začátky
Narylin se narodila matce Selleně a otci Carwnu, kteří pocházejí z rodu Feon. Už po svém narození byla středem zájmů obou rodičů. Byla děvče a samozřejmě jí rodiče rádi rozmazlovali. Ovšem, toto štvalo Ziona, jejího o rok a půl staršího bratra, který rád své sestře huboval a dělal jí problémy. Všechny ty žerty a sourozenecké nesváry utužovaly jejich vztah, až si oba začali uvědomovat si že jeden bez druhého nemůžou být, jsou na sobě závislí a Narylin to bylo víc, než jasné, ovšem nic neřekla.

Nalezení talentu
Později, když vyrostla, brával otec Narylin i jejího bratra do lesů a učil poznávat rostliny i bylinky. Narylin brzy nacházela zalíbení v bylinkách a od maminky se začala o nich i učit. Po pár měsících bez problémů začala rozeznávat, která bylinka je jedovatá a, co která dokáže. Brzy zjistila, že léčitelská kouzla jí jdou a začala se v tomto oboru dál učit. Nejprve zkoušela nějaká kouzla na zraněných zvířátkách. Její pokusy byli většinou neúspěšné, ale vždy se o trochu zlepšila a brzy dokázala poraněné zvíře vyléčit. Radost z tohoto úspěchu nikdy nezmizela.

Cesta tam a zpátky
Jednoho dne, když se vrátila z lesa, nadšená z vydařeného pokusu, zjistila, že je doma jen bratr. Bavili se. Klid a pohoda, ale náhle to nějakého důvodu přešlo v hádku, Narylin to nevydržela, sbalila si "svých pět švestek" a s bouchnutím dveří odešla pryč. Po nějaké době narazila na mladého chlapce. Chlapec byl zabalen v hábitu a jeho obličej zdobily matné skvrny barvy. Brzy zjistila, že chlapec je starší druid, a ne mladý chlapec. Strávila s ním mnoho chvil, druid jí vyprávěl mnoho příběhů a legend, které znal i on sám a učil jí, tomu co on sám umí. Takže se od něj přiučila způsobům léčení dále i přírodní magie a trochu i starověký jazyk. Naučil jí mnoho věcí, ale pak si Narylin uvědomila, že se musí vrátit. Chyběl jí bratr. Chyběla jí rodina. Druid se chtěl Narylin odvděčit, za její přítomnost a tak jí na paži pomocí magie vytetoval písmeno N, na které začínalo její jméno. "Děkuji ti děvče" Řekl s těmito slovy a pak se rozešel do hlubin lesa. Než se Narylin stačila rozhlédnout, byl tu tam. Narylin spočátku kůže na paži bolela a pálila ale, než se dostala zpátky do Antthary, bylo po bolesti. Mastě a kouzla pomohly a, , písmeno tam zůstalo. Když se vrátila, všichni byli rádi. Mnoho slz spadlo tu noc na zem a mnoho hubování i litování bylo. Bratr se jí omluvil za hádku, jež jí donutila odejít a jako omluvu jí dal náramek, který pro ní vyřezal. "Slibuji, že budu už lepší bratr." S těmito slovy odešel na zahradu a přemýšlel. Narylin se rozhodla, že utíkat už nebude.

 

Schopnosti

 

Už od malička se Narylin učila poznávat léčivé byliny a přírodní magii. Také se snažila naučit řezbářství od svého bratra, ale nikdy jí to nešlo. Pobyt s Druidem jí naučil mnoho věcí. Několik slov starověkého jazyka a víc se prohloubila znalost rostlin a léčení.

Starověký jazyk 1/7
Bylinkářství a léčení-3/7

Magie
Živel země - 2/7
 

 

Rodina

 

Matka; Sellen
Krásná blonďatá víla, která je už mnoho let květinářkou. Jediné co Narylin po své matce zdědila, jsou, krásné vlasy, Sellen vždy milovala obě své děti, i když by se mohlo zdát, že Narylin kapku rozmazlovala. Zaplétala jí květinky do vlasů a všelijak se jí věnovala. Ovšem to byl pouze klam. Zion, který tehdy na sestru žárlil dnes ví, že by matka mezi nimi žádné rozdíly nedělala.

Otec; Carwn
Její otec jí vždy rád pošťuchoval. Dělal si srandu, jak z ní, tak z jejího bratra. Právě Carwn jí ukázal sílu přírody a ukazoval bylinky a učil základním věcem. Právě díky otci si našla v této činnosti zálibu.Její otec miluje své roucho, které vypadá jako z nějaké zvířecí kůže.

Bratr
Zion má o něco světlejší vlasy, než Narylin, vždy jej obdivovala v tom, jak krásně umí vyřezávat předměty ze dřeva a ráda vzpomíná na dětství, když ještě nebyl především tak otrávený a tak sobecký. Jen Narylin ví, že Zion uvnitř sebe není zkažený, tím jak se chová, si akorát získává pozornost rodičů, která mu tolik chybí. Narylin miluje zaplétat bratrovi do vlasů květiny a miluje celkově být blízko něho.
 

 

Majetek

 

Její majetek tvoří jen pár nezbytných věcí. Protože jako víla nemá potřebu mít mnoho věcí
Šaty, které vypadají jako by byly ušité ze zlaté látky
Vyřezávaní náramek od bratra
Elfské kalhoty
Opasek se spoustou kapes
Hmoždíř s paličkou
 

Čas:   Ne
Stádium:   Dospělá
Typ postavy:   Volná postava
Plat:   X zlatých

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše