TOPlist

Lara di Ën?ur?

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 04.03.2011 18:09:56 FB



Lara di Ënρurα


Lara di Ën?ur?


Jméno: Lara di Ënρurα
Druh: Elf
Datum Narození: neznámo
Věk: Něco kolem 100 let

Podoba: Lara má dlouhé hnědo-červeno-bílé vlasy. Na zádech má tetování, které si sama vykouzlila. Podle všeho má to tetování představovat smrt, bolest, utrpení a dlouhý stín. Má svítivé béžové oči, díky kterým vidí dál než jakýkoli jiný elf a pod ně si kvůli svému "já" udělala černé čáry. Její obočí jsou stále zakřivené a její ústa se skoro pořád šklebí. Miluje bolest, utrpení a pomáhá Galbatorixovi. Používá temnou magii...

Historie: Lara se narodila dvoum elfům někde v poušti Hadarak. Její matka se jmenovala Edrina a otec Has. Oba její rodiče byli zběhlí v používání temné magie a vše co uměli, naučili Laru. Naučili Laru nenávidět a vraždit. Naučili jí, že má pomáhat Galbatorixovi a zničit elfy, trpaslíky a lidi. Otec Laře zemřel v bitvě s Jezdci a matka zemřela, když bylo Laře 30 let. Před svou smrtí dala Laře pár svých věcí, které jí pomohou přežít. Lara si dary vzala a se ctí je opatrovala. Jakmile jí všichni zemřeli, tak propadla hněvu a proputovala celou Alagaësií. Při putování zabila každého, kdo se jí postavil do cesty (a těch nebylo málo)

Rodina: nikdo

Majetek: (věci po své matce) Meč Vinr (Přítel), Náhrdelník s černým amuletem, do kterého se dá vkládat energie, prsten a králíček Aθhna, který umí mluvit a může se stát neviditelným.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše