TOPlist

Irwin

Začátečník 2473 Mistr

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Muž
Dne: 06.08.2018 15:37:20 FB



Jméno: Irwin

Typ postavy: Mechanická

Rasa: Člověk

Pohlaví: Muž

Věk: 14 let (3. Suchvec 3252)

Jazyky: Zatím jenom jazyk lidí

 

Podoba: Je nadprůměrně vysoký a má atletickou postavu. Černé vlasy mu spadají až k pronikavým hnědým očím. Většinou se neusmívá a mí zamračený obličej. Obvykle nosí tmavé oblečení.

 

Povaha: Má tichou a nepřístupnou povahu. Nerad je středem pozornosti. Obvykle se snaží vyhýbat konfliktům ale umí se pořádně rozzlobit. Nemá rád hloupé jednání a vždy se snaží jednat co nejracionálněji.

 

Historie: Narodil se ve městě Reavstone, kde vyrůstal s otcem, který byl námořník dopravující zásoby Vardenům a s babičkou. Babička ho naučila trochu číst a psát, neboť za mlada pracovala jako bylinkářka a musela si umět vést záznamy a psát recepty. Také mu dala dědečkovu starou flétnu, na kterou se naučil sám hrát. Když mu bylo osm, jeho otec zemřel na moři při strašlivé bouři. Od té doby žije i se svou babičkou u strýce, který je kovář, v Aberonu a od dvanácti let se u něj zaučuje. Chce být mečířem, a později se přidat k Vardenům, aby pokračoval ve stopách svého otce.

 

Schopnosti: Umí plavat, hrát na flétnu a skvěle číst. Také umí obstojně vařit a dva roky se učí kovářem. Je velice rychlý a má skvělé reflexy. Je inteligentní a bystrý.

 

 Plavání 2/7

Vaření 2/7

Hra na flétnu 2/7

Kovářství 1/7

 

 

Rodina: Otec se jmenoval Taran. Byl to lodní kapitán a vedle své normální práce tajně spolupracoval s Vardeny a dovážel jim zbraně a zásoby. Matka se jmenovala Lisana a zeřela krátce po porodu. Než zemřela, byla bylinkářkou po babičce. Strýc se kterým teď žije se jmenuji Harad.

Je to dobrý kovář, umí ukovat většinu věcí, které po něm lidé můžou chtít. Manželka mu zemřela na chorobu a od té doby žije sám. Babička se jmenuje Isa a bývala bylinkářkou.

Dědeček se jmenoval Keren a býval řezbářem. Prarodiče z otcovy strany umřeli dříve než se narodil a otec o nich nikdy nemluvil, takže o nich mnoho neví.

 

Majetek: Jednobřitý meč vlasní výroby

             Oblečení

             Flétna

             Prsten po matce

             Talisman pro štěstí od otce

             

 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše