TOPlist

Missonette Galien

Napsal: | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 12.04.2011 19:23:16 FB



Missonette Galien

 

 

Jméno: Missonette Galien
Druh: Elfka
Datum narození: 25.4.
Věk: 235let
 
Popis: Missonette je na první pohled velmi exotická elfka. Je poměrně malé postavy, což je u elfů nezvyklé. Nejvíce na ní však zaujme jemný obličej s velmi zajímavýma očima. V jejích hnědých očích mandlového tvaru jakoby se totiž trvale odrážely hvězdy. Má dlouhé rovné vlasy tak tmavě hnědé, že se někdy zdají až černé. Její jemný až křehký vzhled může klamat, ale Missonette je poměrně silná (ale na elfy nijak zvlášť) a hlavně mrštná a obratná, v čemž jí pomáhá i její malá postava. Díky ní se umí také dobře skrývat a plížit.


Historie: Missonette se narodila v lese, její matka krátce po porodu zemřela. Otce nikdy nepoznala a neví kdo to je, ale je pravděpodobné, že to byl nějaký elfský obchodník z daleké ciziny. Výrůstala v lese a je takové dítě přírody. Naučila se v ní přežít a když jí bylo čerstvě 18 let potkala v lese skupinu elfů, ke kterým se přidala, aby se více seznámila se svým druhem a nabyla nových vědomostí. S nimi cestoval i jeden starý šermíř a kouzelník. Začal Missonette učit jak kouzla tak boj se zbraněmi i beze zbraní. Missonette šel vždy lépe boj než kouzla, ale i v nich má základy. Její učitel měl rád zbraně a na svých cestách postupně vytvořil úctyhodně rozsáhlou sbírku zbraní. Když zemřel, celou sbírku jí odkázal. Missonette byla z jeho smrti velice zarmoucená a i kvůli tomu (už ji ke skupině nic nevázalo) se rozhodla opustit kočovné elfy a sama se vydala do Ellesméry.

Kontakt: m.varekova@seznam.cz
Majetek: prsten, meč, náhrdelník s drahokamem na ukládání energie, čelenka, šaty (černé, zelené, bílé), tunika, zbraně (zleva kopí, hůl, halapartna, claymore, dlouhý meč, nahoře sekera (stejně vypadá i válečná sekera); krátký meč, široký meč, šavle, dlouhý luk, dai-katana, katana, wakizaši, tanto, nad ním kyj; dýka, dvouruční válečné kladivo, vrhací šipka, dvouruční bojová sekera, kuše, palcát; nahoře šíp, šipka a vrhací hvězdice), kůň Lannwit
 


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše