TOPlist

Ylia Lin

Napsal: Elva Aiglow | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 27.05.2011 14:56:22 FB



Ylia Lin

 

Jméno: Ylia Lin

 

Datum narození: 24.4.

 

Věk: 106

 

Podoba: Ylia je nádherná jako většina elfů. Její kůže je celoročně opálená. Obličej je kulatý. Na něm jsou oči, které mají barvu hluboké tůně. Malí nos a plná ústa dodávají Ylia na neviným vzhledu. Uši jsou špičaté, ale díky dlouhým tmavě hnědým vlasům nejsou vidět. Když si je, ale sváže do copu jsou nádherně vidět. Ruce jsou drobné. Pohybuje se elegantně jako kočka.
Ráda nosí tuniku a kalhoty, ale nepohrdne ani krátkými šaty. Aby jí kalhoty nespadli nosí přesně pásek na kterém má přivázaný pytlík s bylinkami. Takže kdokoliv se k Ylie přiblíží ucítí směs bylin. Když je chladnějš přehodí přes sebe plášť s mnoha kapsamy. Boty nosí vysoké.

 

Historie: Narodila se přes 106 lety v Ellesméře. Měla nádherné dětství. Ostatně jako každý elf. Matka jí učila nazpaměť byliny a později jí naučila i kouzlit. Otec jí učil bojovat s mečem, dýkou a střílet z luku. Také jí učil magii. Yliin otec musel doválky, ale bohužel už se zní nevrátil. Yliu i její matku to velice vzala. Ylia se díky tomu hodně uzavřela do sebe. Ylia se začala učit číst a psát. Poté se učila jezdit na koni. A díky tomu se její velkou přítelkyní stala klisna jménem Alisa. Ylia se rozhodla že pomstí otcovu smrt.

 

Kontak:  misadole@seznam.cz

 

Rodina: Otec Irvin je mrtvý, matka Lenora ještě žije, její klisna Alisia a  manžel Percival Seenih který je mrtvý.

 

Majetek: Dvoje šaty (1,2), tunika, kalhoty, pásek, sáček s bylinkami, měšec s penezmi, vysoké boty, plášť, dům, obrázek matky a otce, klisnu jménem Alisia, luk, meč, náramek od Jeoda a Arye, kotě od Safiry, šaty od Eruwen, šaty od Eragona, řetízek od Atyra, píšťala z dubového dřeva kterou si sama vyzpívala


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše