TOPlist

Vivienne Nessa

Napsal: Elva Aiglow | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 04.07.2011 22:04:47 FB



Vivienne Nessa

 

 

Jméno: Vivienne Nessa

Rasa: Druid

Datum narození: 2.2.

Věk: 23

 

Podoba: Vivienne je jako každý druid uvězněna v dětském těle. Jí postihla kletba o něco později, než většinu druidů. Ona přestala fyzicky stárnout až na sklonku 13 roku. Těžko říct proč, ale je možné, že za to může i to, že v Altrýnských lesích nežila už úplně od malička. Je menší, hubené, nevýrazné postavy. Má tmavohnědé vlasy se světlejšími melírky a výrazně šedo-modré oči, které zoranžoví když kouzlí. Kůži má hodně bledou a jemnou. Někomu se zdá, že její menší nosík se zvedá trošku nahoru, těžko říct jestli je to jen zdání a nebo skutečnost. Úzké rty mají světlounce růžovou barvu.

Viv věří, že je něčím výjimečná, což ale zřejmě není pravda. Ovládá živel vzduch a občas dokáže ovládnout i oheň, ale to je pro ni podstatně těžší. Také se mění ve zvíře, což je u druidů čistě osobitá vlastnost. Mění se v orla. Zatím moc ras z Alagaesie nepoznala, ale nezdá se, že by k nim chovala nějakou úctu. Je upřímná, což občas vede k drzosti a hlavně hrdá. Nerada prohrává, nebo přiznává vlastní chyby. Považuje druidy, a hlavně sebe, za něco víc, než ostatní rasy, ale přesto to, že je druid neprozrazuje „na potkání“, spíše naopak se to snaží co nejdéle utajit. Ostatními rasami trochu opovrhuje a vyznává hlavně druidy. Proto o ní někteří říkají, že je pyšná, i když v jejím případě je to spíše velké sebevědomí.

Obvykle nosí jen lehkou šedou tuniku, tmavé kalhoty, nižší kožené boty a kožený pásek, na kterém se pohupují všemožné amulety a kožené pytlíky s bylinami, také je na něm připevněna píšťala, znak boha větru Dreadra. Přes toto oblečení má obvykle přehozený šedý plášť s kápí, pod kterou často schovává svou tvář. Asi nikdy jí neuvidíte bez dřevěné hole, na jejímž konci je jakýsi šedý kámen.

Co se doplňků týče má jich docela hodně. Vlastní stříbrný prstýnek a náramek a také 3 amulety. Dva má připevněné k opasku a jeden jí visí na krku. Přibližně u pravé klíční kosti má vytetovaného orla a na levé lopatce nějaký keltský znak.

 

Historie: Vivienne se narodila v Altrýnských lesích do vcelku obyčejné rodiny. Jen pár dní po jejím narození se její rodiče i s ní „přestěhovali“ do vesnice, která byla na severním okraji lesů. Zpět do Altrýsnkých lesů se vrátila když jí byli 4 roky. Už když byla malá bylo jasné, že patří k druidům a i z toho důvodu se později do lesů vrátila. Vyrůstala tam a učila se od straších druidů veškerému umění ovládání živlů. Vždy jí šel nejlépe ovládat vítr a později se začala proměňovat v orla. Hlavně kvůli tomu ho má vytetovaného u pravé klíční kosti. Většinu druidů postihla kletba když jim bylo kolem jedenácti let, ale ona v jedenácti dále rostla. Její stárnutí se zastavila v jejích třinácti letech. I k ní se donesli právy, že za kletbu údajně může les a z toho důvodu ho znovu opustila a vydala se směrem k jihu. Po nějakém čase překročila hranice lesů Du Weldenvarden a nyní se snaží zjistit jak by se mohla zbavit dětského těla, ve kterém zůstala uvězněná. 

 

 

Rodina: Její rodiče zůstali ve vesnici na severní hranici Altrýnských lesů, Viv je naposledy viděla ve svých čtyřech letech.

 

Majetek: plášť, magická hůl, amulety (1,2,3), náramek, prstýnek, píšťala, tetování (1,2

 

Kontakt: viz. Elva Aiglow


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše