TOPlist

Skäilla Faiwë

Napsal: Islanzadí de Eamë | Kategorie: Archív postav - Žena
Dne: 20.04.2012 10:04:01 FB



 

Skäilla Faiwë

podoba před kouzlem:

warrior western f-56fantasy western f-52

Podoba po kouzlu spolu s Vinrem:

 

Jméno: Skäilla Mayiara Faiwë (ale říkají jí Maya, Skai, má přezdívku Sněhová elfka)
Druh: Elfka (cestovatelka, bojovnice, mág)
Datum narození: Den kdy padl sníh na Lesy Du Weldenvarden
Věk : 214 let (ale vypadá na 22 let)

 

Podoba,Povaha: Skäilla Mayiara Faiwë je vysoká vznešeně vypadající elfka (asi 189cm) má dlouhé blonďaté vlasy a modré oči, které lemují jizvy od nevydařeného kouzla. Má delší uši než normální elfka. Na první pohled je velmi tajemná, ale když ji lépe poznáte, zjistíte že je velmi přátelská a přívětivá. Od té doby co má jizvy je spíše uzavřená do sebe, ale má i své dny kdy je veselá a plná života. Má schopnost rychle se učit, ovládá koula na vysoké úrovni a je zručná v boji. Skäillina nejoblíbenější barva je fialová a nejoblíbenější živel je oheň. Miluje přírodu, zimu a sníh, zvířata ale hlavně svého bílého lva Vinra. Jejím snem je stát se jednoho dne Dračím jezdcem.

 

Historie: Skäilla se narodila bílé elfce Faiwë a elfskému bojovníkovi Demäyerovi, její dědeček byl Dračí jezdec, se svou šedo-bílou dračicí Frayou byl zabit v boji proti Galbatorixovi. Když se Skäilla narodila její otec byl už po smrti. Od matky dostala k narozeninám koťátko bílého lva, který se vyskytuje v horách nebo na severu. Skäilla lva pojmenovala lva Vinr (přítel). Matka Skäillu učila kouzlům a magii do 120 let, než jí  matka umřela. Poté se Skäilla rozhodla procestovat spolu s Vinrem Alagaësii, rozloučila se se svým přítelem a věrným kamarádem Märcem a odjela. Když s Vinrem cestovali kolem okrajové části pouště Hadarak napadli je Ra´zakové,  Skäilla použila kouzlo, zahnala Ra'zaky, ale stálo ji to moc sil, kouzlo si vybralo svou daň, nejen že Skäilla byla pět dní v bezvědomí ale kouzlo jí udělalo dvě jizvy na obličeji. Dnes Skäilla žije společně s Vinrem v Ellesméře.

 

Kontakt: alinka.vycitalova@seznam.cz

 

Rodina: matka Faiwë Mayiara(†), otec Demäyer Fërdung(†), dědeček Bräil(†), dědečkova šedo-bílá dračice Fraya(†), přítel Märc a  bílý lev Vinr (stáří tohoto lva nelze určit , stárne stejně jako elfové,ale má přibližně věk jako Skäilla)

 

Majetek: kápě, brnění, šaty (1,2,3-třetí šaty slouží jako maskování mezi lidmi) ,přívěsky(1,2) a prstýnek po mamince, do kterých lze čerpat energii (je vnich energie dvou generací elfů), rukavicebrnění pro Vinra, kůň Ibrael botychlupaté boty na zimu, dům v Ellesméře


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše