TOPlist

Napsal: Aireen | Kategorie: Soutěže
Dne: 07.03.2016 19:34:48 FB



Vážení a milí, je to tady!

 

Událost na kterou jsme již všichni dlouho čekali. Přípravy jsou v plném proudu jen aby byl večer co nejkrásnější. Velký Alagaesijský ples je za dveřmi! Zván je každý!

 

 

 

Účastníci nechť dají vědět Aireen do HP.

 

↓↓↓

Pozor, pozor! To ještě není celé! S vánočním plesem přichází také docela nová soutěž!

 

Nezapomenutelný tanec

 

Máte možnost soutěžit hned v několika kategoriích

 

Literární díla:

1) Daleko v horách stojí nevelký, zato malebný hrádek, do kterého se každý rok sjíždí pozvaní z různých koutů Alagaesie. Každý z nich má masku, kterou nikdo celý večer nesundá…
Co se na takovém plese může stát? Proč se koná? Kdo je majitelem hrádku nebo proč všichni musí přijít s škraboškou na obličeji? Objasni záhadu tajemného hrádku po svém. Napiš příběh u kterého se žádný čtenář nebude nudit...
 

2) Plesy jsou taktéž oblíbeným místem bardů. Mezi vší tou hudbou a tancem zazní jejich zvučný hlas, který vykresluje příběh, jemuž se často těžko věří…

O čem vyprávějí bardi na plesích Alagaesie?Jaké veršíky skládají když hrábnou prsty do strun? Próza či lyrika, ztvárni některý z jejich příběhů. Diváci již sedí v kruhu a pozorně poslouchají…

 

Výtvarná díla:

1) Nakresli obrázek, kde bude vidět výzdoba sálu pro Vánoční ples v jednom z hlavních měst zemí. Jak asi vypadá výzdobený elfský sál, jak trpasličí a v jakém prostředí se tančí v Uru'baenu?

2) Na ples nikdo nemůže přijít v ošuntělé noční košili a dřevácích. Jehla v ruce švadleny se sotva v tomto čase zastaví. Nakresli nejkrásnější plesové, elfské či lidské šaty, ve kterých bude každá žena vypadat jako královna.

 

Tanec:

1) A pro odvážné něco navíc! Každý ples se musí zahájit nějakým skvostným slavnostním tancem. Popiš krátkou taneční choregrafii buď pro elfské tanečníky, lidi v Království či Protektorátu Surda, nebo u trpaslíků. Tanec se asi všude liší. Jak svou choreografii popíšeš/ztvárníš je na tobě. Nové nápady jsou ceněny.

 

Do každé kategorie můžete zaslat pouze jeden příspěvek (tz maximálně 5 děl). Jedno dílo může získat 100-500 bodů v závislosti na kvalitě. U literárních děl se hodnotí pravopis, výběr slov, čtivost, originalita, reálnost a podobně, u výtvarných provedení, originalita, neotřelost.

 

A navíc, na konci bude vybráno nejlepší literární a výtvarné dílo a jeho majitel získá ke své stávající výhře ještě krásných 500b jako bonus! (Dílo z kategorie tanec bude přiřazeno k jedné z uvedených kategorií podle zpracování ;))

 

Svá díla můžete zasílat na email team@alagaesia.cz do 31. 1. 2016

 

 

Vyhlášení

 

A konečně můžeme přistoupit k vyhlášení cen za soutěž Nezapomenutelný tanec!!! *Porotce prokřupne prsty. Hodnotil dnes přísně.* Nuže… *počká až se všichni v sále pěkně ztiší a potom začne slavnostním hlasem vyhlašovat výhry…*

 

Nejprve literární díla:

Pisatelce Atanvarnë udělujeme 250 a 350 bodů za díla z literární kategorie. Hodnotící oceňují styl a originalitu námětu. Za počin z kategorie tanec udělujeme 150 bodů. Dohromady tedy 750 bodů!

*počká na potlesk a potom pokračuje dál*

Pisateli Jeodovi udělujeme 300 bodů za dílo z kategorie tanec. Jeho dílo z literární kategorie získává 450 bodů a bylo stanoveno jednoznačným vítězem, tudíž přidáváme dalších 500 bodů výhry!! Krásné. Ohledně druhého díla se porota dlouho rozhodovala, poněvadž v pravidlech stojí že na jedno téma smí být odesláno jen jedno dílo. Nakonec mu bylo přiznáno 300 bodů, protože porota se dobře pobavila. Jeod tedy dohromady získává 1550 bodů!

 

Nyní přistoupíme k dílům výtvarným:

Armin za své šaty získává 300 bodů.

Meldon za své rovněž 300 bodů.

Návrhářky Mirime a Kali, každá se 400 body se utkaly před zraky porotců o první místo za své róby. Hlavní výhra byla nakonec rozdělena a každá z nich získá dalších 250 bodů!

Tedy Mirime 650 a Kali rovněž 650 bodů celkem!

*Opět musí na chvíli zmlknout dokud potlesk neustane*

 

Všem zúčastněným děkujeme za účast, výhercům blahopřejeme. Děkuji za pozornost! *Porotce se ukloní a za neutichající ovace odchází ze scény*


...Body jsou již zapsány do bodové tabulky.


- Autor webu: Správce říše - Autor skinu: Správce říše